Tento bod by nikoho nemal prekvapiť najmä po správe Medzinárodnej zdravotníckej organizácie (WHO) o tom, že produkty ako slanina, salámy a klobásy zvyšujú riziko rakoviny podobne ako cigarety. Konzumácia iba 50 gramov spracovaného mäsa denne zvyšuje riziko rakoviny žalúdka o 18 percent.flickr.com
StoryEditorPäť vecí, ktoré sa s vami stanú, keď prestanete jesť mäso
Stále viac a viac ľudí obmedzuje príjem mäsa a mäsových výrobkov.
Britský denník Independent sa pozrel na päť vecí, ktoré sa s vaším telom stanú, keď prestanete jesť mäso.
01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia
05 - Modified: 2024-04-01 06:00:00 - Feat.: - Title: Zabudnutý poklad našich špajzí: Prečo si práve krúpy zaslúžia vrátiť zašlú slávu a zlepšiť reputáciu?