Ocenený šéfkuchár: Ideálne varenie? Spotrebovať všetko, akoby ste suroviny kúpili za posledné peniaze
1/10Jeho prestup do Grand Hotela Kempinski High Tatras sa udial tak rýchlo, že doteraz vraj jeho veci kolujú po holandskom ostrove Ameland. SNÍMKA: Ondrej Bobek
2/10“Každý deň som mal možnosť vidieť rybára ako sa k nám blíži na svojej loďke a nesie nám čerstvé ryby. To je nezabudnuteľné”, tvrdí Miroslav Zamiška. SNÍMKA: Ondrej Bobek
3/10Ak by nebol šéfkuchárom, zrejme by sme ho našli ako profesionála v oblasti interiérového dizajnu. SNÍMKA: Ondrej Bobek
4/10”Hostia sa po pandémii zmenili. Sú náročnejší,” hovorí Miroslav Zamiška. SNÍMKA: Ondrej Bobek
5/10Miroslav Zamiška je kreatívne založený a stále niečo tvorí. SNÍMKA: Ondrej Bobek
6/10V Holandsku sa naučil vnímať význam slova “lokálnosť”. SNÍMKA: Ondrej Bobek
7/10“Jedlo je však neskutočná studnica kombinácii a pevne verím, že nie sme ani na začiatku objavovania”, tvrdí šéfkuchár Miroslav Zamiška. SNÍMKA: Ondrej Bobek
8/10Riaditeľka hotela, Kathrin Noll, vkladá veľkú dôveru do svojho šéfkuchára. Pri tvorbe menu má vždy posledné slovo. Doteraz sa však nestalo, že by niečo Miroslavovi Zamiškovi menila. SNÍMKA: Ondrej Bobek
9/10Hostia čoraz viac dbajú na kvalitu jedla a radi si za ňu aj zaplatia. Cítia to aj v reštaurácii Grand Hotela Kempinski High Tatras. SNÍMKA: Ondrej Bobek
10/10Pevný tím je základ úspechu. Šéfkuchár Miroslav Zamiška nedá na svojich kolegov dopustiť. SNÍMKA: Ondrej Bobek