StoryEditorĽudia sú v jedle rozmaznaní. Naše babičky prežili zimu s kyslou kapustou a zemiakmi, odkazuje šéfkuchár
22.06.2023, 00:00
Ľudia sú v jedle rozmaznaní. Naše babičky prežili zimu s kyslou kapustou a zemiakmi, odkazuje šéfkuchár:
Reklama
Kliknutím na šípku pokračujte v prezeraní galérie
1/3„Spôsobov, ako využiť a zhodnotiť surovinu od koreňa po šupku, je veľa. Napríklad taká uhorka či tekvica si počas rastu vezmú z pôdy stovky litrov vody, a pritom z nich viac ako tretina skončí v odpade. Úplne zbytočne,“ vysvetľuje šéfkuchár Pavel Drdel FOTO: Michal Sváček, Mafra
2/3Pavel Drdel FOTO: Michal Sváček, Mafra
3/3Pavel Drdel FOTO: Michal Sváček, Mafra