StoryEditor

Amy Winehouse bola pred smrťou "čistá". V jej tele nenašli drogy

23.08.2011, 16:50
Autor:
ČTKČTK

Toxikologické testy preukázali, že v tele britskej speváčky a skladateľky Amy Winehouse, ktorá zomrela pred mesiacom, neboli stopy po nelegálnych drogách. V čase smrti však mala v sebe alkohol. Dnes to oznámila rodina popovej hviezdy. V úradnej správe, ktorú dostala k dispozícii, sa uvádza, že "alkohol bol prítomný", ale že nie je jasné, či mal nejaký vplyv na úmrtie speváčky.

Na výsledky testov sa netrpezlivo čakalo niekoľko týždňov, pretože pitva, ktorá nasledovala bezprostredne po smrti Winehouse, príčinu smrti neurčila. O dvadsaťsedemročnej speváčke bolo všeobecne známe, že mala problémy s drogami a alkoholom. Ďalšie vyšetrovanie smrti Winehouse má ešte pokračovať v októbri.

Speváčka sa podľa svojej matky Janis necítila dobre už deň pred smrťou, keď sa stretli. Janis podľa britských médií dokonca tvrdila, že bolo len otázkou času, kedy jej dcéra zomrie.

Winehouse bola držiteľkou piatich cien Grammy za album Back to Black, ktorý vydala v roku 2006. Ďalšie úspechy ale zatienili správy o jej závislosti na drogách, stretoch so zákonom a búrlivom manželstve. Dvadsaťsedemročná Winehouse bolo nájdená mŕtva 23. júla vo svojom byte na Camdenskom námestí v severnom Londýne. Nečakaná smrť vyniesla jej nahrávky opäť do čela hitparád, minulý týždeň bol album Back to Black najprodávanejším aj na slovenskom trhu.

01 - Modified: 2004-05-12 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Podvody pri obchode s podielmi fondov PIMCO
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 15:00