StoryEditor

Madonna uvedie novú módnu kolekciu. Pre ženy od 27 rokov

20.11.2011, 23:00
Autor:
čtkčtk
Po rade pre dospievajúce dievčatá Material Girl, pri tvorbe ktorého sa inšpirovala dcérou Lourdes, podľahla speváčka prehováraniu a vrhla sa aj na dámsku módu.

Americká popová diva Madonna uvedie na budúci rok na trh módnu kolekciu pre ženy od 27 do 50 rokov. Truth or Dare by Madonna, ako sa kolekcia bude volať, si v názve vypožičiava pomenovanie spoločenskej hry u nás známej ako Vadí nevadí a zároveň rovnomenný dokument o populárnej speváčke. „V priebehu niekoľkých posledných rokov som bola nespočetnekrát oslovená, aby som vytvorila vlastnú značku. Tá chvíľa prišla teraz," povedala podľa agentúry AFP v prehlásení. Newyorská firma Iconix Brand Group uviedla, že kolekcia bude vyjadrením dvojakej tváre Madonny - mocnej ikony a ženskej krásy zároveň. Rad má spočiatku zahŕňať obuv, kabelky, parfumy a doplnky. Server mtv.com uviedol, že výrobky budú do obchodov uvedené v apríli.

Pri kolekcii Material Girl sa inšpirovala dospievajúcou dcérou Lourdes.

Madonna s firmou Iconix Brand Group spolupracovala už vlani na odevnom rade Material Girl pre mladé dievčatá. Speváčka sa pri práci na nej nechala inšpirovať dospievajúcou dcérou Lourdes. Výrobky z tejto kolekcie sa predávajú iba v Severnej Amerike.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 16:52