StoryEditor

Angelina Jolie očarila na Zlatých glóbusoch. Šatami (foto)

16.01.2012, 23:00
Autor:
čtkčtk
Móde na Zlatých glóbusoch dominovala ružová farba. Hviezdou sa však stala Angelina Jolie so svojou bielo-červenou róbou na telo z dielne Versace.

Nadčasová elegancia, vypasované živôtiky a vlečky v štýle morskej víly. To boli hlavné trendy, ktoré vládli móde predvádzanej v noci na dnešok na červenom koberci v Los Angeles. Práve tu zamierili hviezdy na odovzdávanie Zlatých glóbusov. Angelina Jolie a Brad Pitt potvrdili svojím oblečením počas slávnostnej ceremónie odovzdávania Zlatých glóbusov v Los Angeles pozíciu najžiadanejšieho slávneho páru v Hollywoode. Jolie zvolila telo obopínajúcu bielu
saténovú róbu bez ramienok s akcentom červenej na živôtiku z dielne Versace; červená dokonale ladila k jej rúžu a kabelke. Pitt si obliekol klasický smoking od Salvatora Ferragama.

Angelina Jolie ohúrila bielo-červenou róbou od Versaceho.


Zatiaľ čo Angelina Jolie sa podľa módnych kritikov obliekla v štýle herečky, módnej ikony a monackej kňažnej Grace Kellyovej s nádychom Marlene Dietrich, herečka z televízneho seriálu Taká moderná rodinka Sofía Vergaraová pripomínala hollywoodsku herečku a playmate Jayne Mansfieldovú v tyrkysových šatách bez ramienok s vlečkou z dielne Very Wang a so šperkami Harryho Winstona.
Charlize Theronová by mohla zaskočiť za hviezdu strieborného plátna Lane Turnerovú v čase najväčšej slávy v róbe od Diora s výstrihom a vysokým rozparkom. Evan Rachel Wood sa premenila na modernú Joan Crawfordovú v lesklo zelených šatách Gucci Premiere.


Charlize Theron (vľavo) si obliekla model od Diora, Evan Rachel Wood stavila na značku Gucci.


„Toto je dávny lesk Hollywoodu. Ešte nikdy sme nevideli toľko rób a šiat v štýle 40. rokov,“ povedal agentúre Reuters odborník na štýl a televízny moderátor Sam Saboura. „Všetko je to v štýle morských víl a presýpacích hodín,“ dodal.
„Mnoho žien bolo v ružovej,“ vypichla ďalší módny akcent tohtoročného odovzdávania Zlatých glóbusov návrhárka Rachel Pallyová s odvolaním sa na šaty, ktoré si zvolili Charlize Theron, Elle McPhersonovou, Mary J. Bligeová, Octavia Spencerová, Natalie Portmanová, Sarah Paulsonová a Heidi Klum.

„Ružová je riskantná farba, pretože často môže vyzerať ako príliš mladistvá alebo príliš roztomilá. Ale je skvelé vidieť rôzne odtiene ružovej, ako sú jemné nádychy a pastelové tóny. Sú pekné, bez toho, aby boli presladené, "dodala.
Pastelové farby budú podľa Saboura veľkým trendom nadchádzajúcej jari práve vrátane jemných ružových a levanduľových odtieňov. Mnoho hviezd ale podľa neho preskočilo rovno do jesene 2012 a zvolilo tmavé, sýte farby.


Na červenom koberci žiarila aj Sofia Vergaraová (vľavo) či Julianna Marguliesová.


Vergaraová, Freida Pintová, francúzska herečka Berenice Bejová, Tilda Swintonová, Helen Mirrenová a Madeleine Stoweová siahli po tmavo modrých alebo pávích odtieňoch. Burgundská červená a tmavo purpurová boli voľbou Michelle Williamsovej, Violy Davisovej, Julianne Marguliesovej, Emmy Stoneovej a Tiny Feyovej, zatiaľ čo po zelenej siahla Melissa McCarthyová, Laura Dernová a Kelly MacDonaldová.

Kelly MacDonald vo výraznej zelenej.

Herečka Michelle Williams presvedčila, že čelenky sú opäť trendy.


„Trendom sú aj čelenky, či už sa vám to páči alebo nie,“ dodal Saboura s odvolaním na doplnok, ktorý zvolila Theronová a Williamsová. „S filmami, ako je The Artist (Umelec) a Veľký Gatby je toto začiatok návratu štýlu 20. rokov, s ktorým sa budeme stretávať,“ dodal.

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 22:26