StoryEditor

Balkánsky šalát s TOFU

03.02.2003, 15:47

200 - 250 g TOFU, 500 g paradajok, 3 zelené papriky, 3 červené cibule (môžu byť aj biele), 1 strúčik cesnaku, 3 lyžice vínneho octu, 1 lyžica citrónovej šťavy, 7 lyžíc rastlinného oleja, soľ, štipka mletého bieleho korenia, kôpor, pažítka
Papriky a paradajky očistíme a nakrájame na rezance, cibule nasekáme nahrubo, TOFU rozmrvíme. Strúčikom cesnaku dôkladne vytrieme šalátovú misu. Všetky suroviny v nej dôkladne premiešame a zalejeme marinádou z octu, citrónovej šťavy, soli, bieleho korenia, oleja nasekaného kôpru a pažítky.

menuLevel = 2, menuRoute = style/volny-cas, menuAlias = volny-cas, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2022 11:09