StoryEditor

Šopský šalát s TOFU

03.02.2003, 15:48

300 g uhoriek, 300 g paradajok, 300 g zelenej papriky, 1 cibuľa, 200 g TOFU, 2 lyžice soli, 1 strúčik cesnaku, petržlenová vňať, citrónová šťava, mleté biele korenie, olej
TOFU pokrájame na kocky (asi 1 x 1 cm), posypeme soľou a zalejeme vodou. Necháme marinovať minimálne 24 hodín. Uhorky, paradajky, papriky a cibuľu pokrájame na kocky, cesnak pretlačíme, okoreníme. Pridáme TOFU, nasekanú petržlenovú vňať, podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou a pokvapkáme olejom. Opatrne premiešame.

menuLevel = 2, menuRoute = style/volny-cas, menuAlias = volny-cas, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
06. december 2022 02:15