StoryEditor

Fazuľový šalát s TOFU majonézou

03.02.2003, 15:45

500 g bielej fazule, 1 pór, 200 g hlávkovej kapusty, 1 dcl kečupu, 2 čajové lyžičky Solčanky, sójová omáčka, 4 strúčiky cesnaku, 4 lyžice naklíčených semien (pšenica, šošovica, alfalfa, žerucha), 2 dcl TOFU majonézy (recept je v kapitole Majonézy na str. ), saturejka
Vo vode namočenú fazuľu uvaríme so saturejkou domäkka (pred dovarením posolíme), necháme vychladnúť, scedíme. Zmiešame ju s kapustou, ktorú sme nakrájali na kocky, s kolieskami póru, pretlačeným cesnakom, Solčankou a naklíčenými semenami. Pokvapkáme sójovou omáčkou a všetko spojíme majonézou z TOFU. Pri podávaní ozdobíme lyžicou kečupu. Podávame ako samostatný chod.

menuLevel = 2, menuRoute = style/volny-cas, menuAlias = volny-cas, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
05. december 2022 08:57