Reuters
StoryEditor

Trumpovu hovorkyňu vyhodili z reštaurácie. Majiteľka nemá prezidenta rada

23.06.2018, 20:29
Autor:
ČTKČTK
Sandersová sa k incidentu vyjadrila na twitteri.

Hovorkyňa amerického prezidenta Donalda Trumpa bola vykázaná z reštaurácie, ktorej majiteľka nemá šéfa Bieleho domu v obľube.

Sarah Huckabeeová Sandersová to dnes uviedla na svojom oficiálnom twitterovom účte potom, čo sa udalosti dostalo publicity na sociálnych sieťach kvôli jednému zo zamestnancov podniku. Stránky reštaurácie vzápätí zaplavilo množstvo pozitívnych aj negatívnych hodnotení kvality podniku.

Čašník v podniku Red Hen v meste Lexington v štáte Virginia asi 250 kilometrov od Washingtonu sa na facebooku zveril, že obsluhoval Sandersovú "celkom dve minúty, než ju majiteľka požiadala, aby odišla, a ona vyhovela".

Trumpova hovorkyňa so svojou spoločnosťou navštívila podnik v piatok večer a dnes sa k nevľúdnemu prijatiu vyjadrila aj ona.

"Jej čin vypovedá oveľa viac o nej ako o mne. Ja sa vždy snažím s ľuďmi vychádzať čo najlepšie, s rešpektom, vrátane tých, s ktorými nesúhlasím, a budem v tom pokračovať," napísala na adresu majiteľky na twitteri Sandersová.

Kým reštaurácia získala po udalosti pozitívnu aj negatívnu publicitu na gastronomických weboch a v rámci päťbodového hodnotenia kvality jej pribudli stovky jedno až päťhviezdičkových recenzií, na sociálnych sieťach prevládali skôr kritické reakcie.

"To je hanebné. Majiteľka ju požiadala, aby odišla? To im odradí veľa klientov, a zaslúžene!" napísal jeden z reagujúcich James Simpson.

Obdobnú príhodu zažila v utorok aj ministerka vnútornej bezpečnosti Kirstjen Nielsenová, ktorá si zašla do mexickej reštaurácie.

Politička, ktorá obhajovala oddeľovanie detí imigrantov od rodičov, ktorí prekročili hranicu nelegálne, musela počas večere riešiť protest skupiny demonštrantov požadujúcich zlúčenie rozdelených rodín.

01 - Modified: 2024-04-18 21:46:07 - Feat.: - Title: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre Spojené štáty, uviedol Trump. Cez víkend má prebehnúť dôležité hlasovanie 02 - Modified: 2024-04-18 14:50:03 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek 03 - Modified: 2024-04-18 05:47:32 - Feat.: - Title: Dva a pol hodinová večera v Trump Tower. Duda s Trumpom diskutovali o Ukrajine, Blízkom východe aj NATO 04 - Modified: 2024-04-18 14:30:51 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek 05 - Modified: 2024-04-16 21:55:15 - Feat.: - Title: Proces s Trumpom: šesť porotcov zložilo prísahu, výber ďalších pokračuje
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
19. apríl 2024 03:43