StoryEditor

Biznis s krásou? Moja práca aj koníček, tvrdí Novotná

20.07.2010, 00:00
Osudom sa pre ňu stal biznis s krásou. Rozhodla sa preň po šiestich rokoch vo svete českého lifestylu. "K móde a kráse ma už od detstva viedla moja mamka.

Vždy som sledovala novinky a trendy v móde a kozmetike. A čo si človek môže priať viac ako prácu, ktorá je zároveň aj koníčkom?“ hovorí 32-ročná Tatiana Novotná (na snímke) v seriáli Slovenský recept na úspech.

Rodáčka z Banskej Bystrice v Prahe vlastní a riadi úspešné centrum krásy Stella Maris, v ktorom sa stará o krásu nejednej českej celebrity. "Moja zásada je, že ošetrením či službou sa ,obchod‘ nekončí, ale naopak začína.“ Preto sa snaží zostávať s klientmi v kontakte aj mimo práce či medzi ošetreniami.

Aj vďaka tomu si do centra nachádza cestu čoraz viac žien. "Medzi naše klientky patrí napríklad moderátorka a herečka Ester Janečková, známa z českej verzie relácie Pošta pre Teba,“ dodáva Novotná, podľa ktorej je najnovším hitom v Česku bezbolestná liposukcia. "Tá pomáha ženám pri odstraňovaní tuku a celulitídy takmer na sto percent.“

01 - Modified: 2004-01-04 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Poviedka 2004
menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
24. apríl 2024 02:42