StoryEditor

Taliansky špagetový nákyp s TOFU

03.02.2003, 15:00

0,5 balíčka celozrnných špagiet, 250 g TOFU, 1 cibuľa, 3 strúčiky prepasírovaného cesnaku, 1 malý paradajkový pretlak, olej, sójová omáčka, 2 vajcia, 2 dcl mlieka, kečup, Solčanka, tvrdý syr, oregano, strúhanka
Na oleji podusíme nakrájanú cibuľu, cesnak, nastrúhané TOFU, paradajkový pretlak. Ochutíme sójovou omáčkou a Solčankou. Zmes premiešame s uvarenými špagetami a preložíme do vymasteného, strúhankou vysypaného pekáčika. Dáme zapiecť do rúry. Pred dopečením špagety zalejeme vajíčkami rozšľahanými spolu s oreganom v mlieku. Podávame teplé, ozdobené kečupom a postrúhaným tvrdým syrom.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
25. apríl 2024 13:38