Mekáč, KFC aj Starbucks majú problém, na Slovensko chce prísť až štvorica nových fastfoodov. Vieme, o koho ide NOVÉ TRENDY
Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža GASTRO
V Spojených štátoch predávajú slovenské pivo. Má to však jeden háčik, taká značka u nás vôbec neexistuje NOVÉ TRENDY
Hľadáš udržateľnejšie mäso na gril? Vyskúšaj štvormetrový steak z pytóna, môže sa stať jednotkou jedálnička po celom svete GASTRO
Čo sa stane, keď definitívne vysadíš kofeín? Odborník vysvetľuje skryté výhody aj nepríjemné príznaky NOVÉ TRENDY
Depresívna štúdia mnohým otvorí oči. Ukazuje, že neskoré jedenie môže zmeniť spôsob, akým spaľuješ kalórie a ukladáš tuk NOVÉ TRENDY
Slovensko porazilo Česko. Halušky sú vo svetovom rebríčku vyššie ako obľúbené české delikatesy NOVÉ TRENDY
Slovenské nápoje, ktoré si zamilovali v USA aj Kanade. Značka Diva’s for Women sa vracia s novým menom NOVÉ TRENDY
Zlá správa pre pivárov: Chuť zlatého moku sa o pár rokov zmení, bude to mať vplyv aj na cenu. Dôvod je prostý NOVÉ TRENDY
Kebab čaká masívne zdražovanie. Po novom môžeš za milované pouličné jedlo zaplatiť aj dvojcifernú sumu NOVÉ TRENDY
Gordon Ramsay má radu, ktorú ocení každý. Toto jedlo by si si v žiadnej reštaurácii nikdy nemal objednávať NOVÉ TRENDY
Tekvice nemusia byť len halloweenska dekorácia. Ide o super potravinu budúcnosti, ktorá môže zachrániť svet GASTRO
Z menu sa dozvieš, aké tvoje jedlo spravilo uhlíkovú stopu. Nezaviedla to eko prevádzka, ale sieť známych hotelov GASTRO
Budúcnosť je pred dverami. Umelá inteligencia už navrhuje aj potraviny, toto všetko zatiaľ vytvorila GASTRO
Od bežných vecí až po celé autá a domy. Z recyklovaného plastu dokážu spraviť čokoľvek, najnovšie aj zmrzlinu GASTRO
Víťazka MasterChef Kristína: Prácou v michelinskej reštaurácii si príliš nezarobíte, babička v Piešťanoch mi vždy urobí pirohy NOVÉ TRENDY
V Spojených štátoch predávajú slovenské pivo. Má to však jeden háčik, taká značka u nás vôbec neexistuje 14:00 19.03.2024.NOVÉ TRENDY
Hľadáš udržateľnejšie mäso na gril? Vyskúšaj štvormetrový steak z pytóna, môže sa stať jednotkou jedálnička po celom svete 13:00 16.03.2024.GASTRO
Čo sa stane, keď definitívne vysadíš kofeín? Odborník vysvetľuje skryté výhody aj nepríjemné príznaky 10:30 20.01.2024.NOVÉ TRENDY
Depresívna štúdia mnohým otvorí oči. Ukazuje, že neskoré jedenie môže zmeniť spôsob, akým spaľuješ kalórie a ukladáš tuk 13:00 07.01.2024.NOVÉ TRENDY
Hľadáš udržateľnejšie mäso na gril? Vyskúšaj štvormetrový steak z pytóna, môže sa stať jednotkou jedálnička po celom svete 13:00 16.03.2024.GASTRO
Čo sa stane, keď definitívne vysadíš kofeín? Odborník vysvetľuje skryté výhody aj nepríjemné príznaky 10:30 20.01.2024.NOVÉ TRENDY
Depresívna štúdia mnohým otvorí oči. Ukazuje, že neskoré jedenie môže zmeniť spôsob, akým spaľuješ kalórie a ukladáš tuk 13:00 07.01.2024.NOVÉ TRENDY