HBO Max sa mení na Max. Rozšíri sa aktuálna ponuka a pribudnú nové programy a filmy.X/Pllonmax/
StoryEditor

HBO Max ako ho poznáme v máji končí. Spolu s filmovými novinkami prichádza aj obrovská zmena

Michal Čiernik07.05.2024., 10:30h

Od 21. mája sa HBO Max mení na Max. Rozšíri sa aktuálna ponuka a pribudnú nové programy a filmy.

Lajkuj Brainee.sk na

Najväčšou novinkou na HBO Max je samotná zmena streamovacej platformy. Od 21. mája sa totiž zbaví v názve skratky HBO a bude fungovať už len pod názvom Max.

Nemusíš sa však báť. Tvoje obľúbené filmy z produkcie HBO, Warner Bros. a Carton Network samozrejme zostávajú. K nim sa však pridajú diela Max original, Discovery + a športový obsah z Eurosportu spolu s kompletným prenosmi z letných olympijských hier v Paríži, uvádza oficiálna stránka Warner Bros. Discovery.

image

Simpsonovci po 34 rokoch zabili jednu z populárnych postáv. Ktoré ďalšie seriálové úmrtia nás najviac šokovali?

Nové predplatné na Maxe stojí 7,99 eur za Standard, kde môžeš sledovať na dvoch zariadeniach súčasne vo Full HD kvalite. Balík Premium bude stáť 9,99 eur a umožní ti sledovať až na štyroch zariadeniach a v 4k rozlíšení. Ku každému balíku si následne vieš dokúpiť spomínaný športový obsah za tri eurá.

Pre zákazníkov s platným predplatným HBO Max by mal byť prechod bezproblémový a každý by mal získať aj prístup na Max.

Pretty Little Liars

Prejdime však k filmovým a seriálovým novinkám, ktoré by si si nemal nechať ujsť. Najväčším ťahákom bude asi pokračovanie seriálu, s podtitulom Summer School. Druhá séria už v poradí štvrtého seriálu z obľúbenej franšízy podľa rovnomenného románu od Sary Shepard bude mať premiéru 9. mája.

Tínedžerská dráma bude pokračovať krátko po udalostiach z prvej série, pričom bude naďalej čerpať inšpiráciu z klasických hororových filmov. A ako môžeš vidieť v traileri, leto prináša do Millwoodu najrôznejšie zábavné novinky – nové pracovné miesta, nové vzťahy a samozrejme, nové nebezpečenstvá.

Hacks

2. mája bude mať premiéru na Maxe už tretia séria obľúbenej komediálnej drámy Hacks. Seriál ovenčený Zlatým glóbusom a šiestimi cenami Emmy sleduje profesný vzťah medzi medzi mladou komediálnou scenáristkou a legendárnou stand-up komičkou.

V tretej sérii sa rok po rozchode Deborah Vance (Jean Smart) teší z úspechu svojho standup špeciálu, zatiaľ čo scenáristka Ava (Hannah Einbinder) hľadá nové príležitosti v Los Angeles.

Dokumenty

23. mája poteší všetkých futbalových fanúšikov dokumentárny seriál Romário – the Guy. V šiestich epizódach rozpráva príbeh jednej z najväčších ikon brazílskeho futbalu Romária de Souzu Faria, známho ako ‘Baixinho‘. Seriál oslavuje 30. výročie historického titulu majstrov sveta v roku 1994, čo je míľnik nielen v kariére Romária, ale aj v brazílskom športe.

V ten istý deň si Max pripravil aj premiéru zaujímavého konceptu s herečkou Shay Mitchell, ktorá bude cestovať po svete a hľadať ten najlepší alkoholický nápoj. Vo svojej pripravovanej cestovateľskej šou Thirst with Shay Mitchell herečka spoznáva tie najlepšie bary po celom svete a rôzne trendy v pití.

Aby sme však nezabudli aj na filmové trháky, ktorými je HBO známe. Tak už od prvého mája sprístupnila platforma celú pôvodnú sériu Mad Maxa, komédiu Sisters s Tinou Fey a Amy Poehler či mysteriózny horor z roku 2019 The Lighthouse. Fanúšikov fantastiky určite poteší zaradenie Hellboya 2 či filmu Batman V Superman: Dawn of Justice, ktorý pridajú 26. mája.

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
07. máj 2024 10:32