Zistite, ktorú časť tela dokážete podľa znamenia ovládať.Pexels
StoryEditor

Blíženci riadia nervy, Panna ovláda trávenie. Každé znamenie sa spája s nejakou časťou tela, ktorá je vaša?

04.08.2022, 06:00
ASTRO

Či už máte problémy s častou migrénou, zažívacími ťažkosťami alebo naopak vynikáte v športe a oplývate hudobným sluchom. Každá z týchto vecí je spojená s určitým orgánom, a práve vďaka astrológii môže každé znamenie ovládať špecifickú časť tela. Zistite, ktorá je podľa zverokruhu typická pre vás.

Medicína a astrológia bola spájaná už v starovekom Grécku. Podľa lekárskej astrológii súčasnosti sa predpokladá, že každé znamenie zverokruhu dokáže ovládať špecifickú časť tela, s ktorou sú spojené rôzne choroby alebo danosti. Zistite, ktorá je typická práve pre vás.

Baran

Barani dokážu ovládať hlavu, tvár, mozog a oči. Práve z tohto dôvodu bývajú často náchylní k silným migrénam alebo nízkemu krvnému tlaku. Ak vás jeden z týchto problémov v budúcnosti pochytí, účinnou pomôckou pre vás môže byť napríklad masáž hlavy.

Býk

Býci sú schopný ovládať krk, štítnu žľazu a hlasový trakt. Nielenže často vynikajú vďaka vzhľadu svojho krku, no okrem iného bývajú obdarovaní intenzívne znejúcim hudobným hlasom.

Blíženci

Ľudia narodení v tomto vzdušnom znamení dokážu riadiť nervový systém, pod ktorý spadajú najmä ramená, pľúca, paže, ruky a prsty. Keďže sú tieto časti tela rozdelené priamo uprostred, charakterizuje to aj ich meno, Blíženci. Očakávať môžu najmä časté problémy s dýchaním či úzkosťou.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Raci vedia ovládať hrudník a žalúdok, vďaka čomu bývajú náchylní k zažívacím problémom a kolísaním hmotnosti. Pozitívom je, že sa väčšina žien či mužov narodených v tomto znamení môže pýšiť veľkým alebo vyrysovaným poprsím.

Lev

Tí, ktorí sa narodili v tomto ohnivom znamení, dokážu ovládať srdce, chrbticu a hornú časť chrbta. Práve z tohto dôvodu bývajú Levy dobrosrdeční, disponujú silnou chrbticou a sú statoční. Ak však starostlivosť o vnútorné orgány v tejto oblasti zanedbajú, môžu začať trpieť srdcovými ochoreniami.

Panna

Ľudia narodení v tomto znamení vedia ovládať tráviaci systém, ktorý zahŕňa aj črevá a slezinu. Keďže sú spoľahliví, zodpovední a dobre sa o seba starajú, patria k najzdravším znameniam zverokruhu.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 20:31