Zistite, ktorú časť tela dokážete podľa znamenia ovládať.Pexels
StoryEditor

Blíženci riadia nervy, Panna ovláda trávenie. Každé znamenie sa spája s nejakou časťou tela, ktorá je vaša?

04.08.2022, 06:00
ASTRO

Či už máte problémy s častou migrénou, zažívacími ťažkosťami alebo naopak vynikáte v športe a oplývate hudobným sluchom. Každá z týchto vecí je spojená s určitým orgánom, a práve vďaka astrológii môže každé znamenie ovládať špecifickú časť tela. Zistite, ktorá je podľa zverokruhu typická pre vás.

Váhy

Pod vládou Váh sú obličky, koža, bedrová oblasť endokrinný systém a zadok. Väčšinou majú ľudia narodení v tomto znamení dokonalú pokožku a neuveriteľný zmysel pre rovnováhu.

Škorpión

Škorpióny dokážu ovládať reprodukčný systém, črevá a vylučovací systém. Ak ste sa narodili v tomto znamení, je dosť možné, že máte silnejší sexuálny apetít naproti iným znameniam zverokruhu.

Strelec

Ľudia narodení v znamení Strelec vládnu stehnám, bokom, pečeni, mozgu a ischiatickému nervu. Práve vďaka tomu vynikajú krásnymi nohami a keďže milujú šport, dokážu si vysnívanú postavu vypracovať veľmi rýchlo.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec

Kozorožci sú schopní ovládať kolená, kĺby, kostru a zuby. Keďže radi jedia, často trpia obezitou, no aj jemnou kostrovou a kostnou štruktúrou. Ak ste sa narodili v tomto znamení, mali by ste si dávať pozor najmä na svoje kolená a kĺby.

Vodnár

Vodnári vládnu členkom, lýtkam a krvnému obehu. Práve ten mávajú veľmi citlivý. Síce sú ich nohy väčšinou vyrysované a silné, často trpia problémami s Achillovou pätou.

Ryby

Ľudia narodení v znamení Rýb ovládajú nohy, prsty, lymfatický systém a telesný tuk. Ten sa im najčastejšie zvykne ukladať práve na tvári. Na druhej strane sú veľkými fanúšikmi ošetrenia a masáže nôh, o ktoré sa občas zvyknú potkýnať.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 11:24