Patríte k znamenia, ktoré majú sarkazmus v krvi?unsplash
StoryEditor

Sarkazmus majú v krvi: Týchto šesť znamení si do vás dokáže poriadne rýpnuť

12.10.2022, 06:00
ASTRO

Poznáte niekoho, kto má sarkazmus v krvi? Táto povahová vlastnosť funguje skvele na divadelných doskách či vo filmoch, no pokiaľ sa dostane do reálneho života, môže spôsobiť frustráciu. Niektorí ľudia ho totiž vedia používať tak dobre, že vás veľmi ľahko zrania a jedinou poznámkou zaútočia na to správne miesto. Pozrite sa, ktoré znamenia si do vás dokážu poriadne rýpnuť.

Humor je jedna vec a sarkazmus druhá. Vďaka vtipom sa totiž môžete schuti zasmiať a uvoľniť, no sarkastické poznámky môžu byť pohŕdavé, zraňujúce a hryzavé. Práve z tohto dôvodu je málokomu príjemný. Aby ste vedeli, od koho zo svojho okolia môžete čakať podobné správanie, pripravili sme si pre vás zoznam tých najsarkastickejších znamení zverokruhu. Toto sú znamenia, ktoré vás môžu zraniť slovami.

Kozorožec

Titul najneslušnejšieho sarkastického znamenia zverokruhu nepochybne vyhráva Kozorožec. Ženy, ktoré sa v ňom narodili, sú známe svojím zanietením pre prácu a ambície. Bohužiaľ, pri dosahovaní svojich cieľov idú pokojne aj hlava nehlava a nevadí im, ak cestou niekoho prejdú. Sarkazmus používajú najmä na to, aby ukázali svoju otrávenosť a frustráciu z pracovnej morálky druhých. Neboja sa vám povedať, čo si myslia a rovnako im nerobí problém upozorňovať na vaše nedostatky.

Vodnár

Vodnárky milujú humor, no často sú ich vtipy bezcitné, a preto málokedy viete, či si naozaj robia srandu, alebo to myslia vážne. Ich sarkazmus je jednoducho dokonalý. Nielenže vypovedá o ich komediálnej sile, ale zodpovedá aj ich extravagantnosti. Neboja sa totiž postaviť pred dav ľudí a zdieľať s nimi svoje netradičné názory a zvláštne správanie. Na jednej strane vás ich slová môžu rozosmiať, na druhej raniť. Robia to však len preto, aby ventilovali svoje podráždenie.

Panna

Ženy narodené v znamení Panny sú perfekcionistky a práve vďaka tomu sa aj nachádzajú na popredných priečkach v zozname znamení, ktoré všade boli a všetko vedia. Keďže radi skúmajú a zbierajú fakty, ich znalosti často prevyšujú nad znalosťami svojich kolegov či blízkych a Panny sa im to neboja dať patrične najavo. Síce sarkazmus používajú predovšetkým v práci, pokojne ho vyložia na stôl aj v prípade, že ich urazíte. Dajte si na to pozor, rozhodne nebudú šetriť s nepríjemnými poznámkami

Strelec

Pre Strelkyne je prirodzený humor, narážky, preháňanie, podceňovanie, ale aj sarkazmus. Vždy majú nejaký vtip v rukáve len preto, aby niekoho rozosmiali. Na druhej strane sú však známe svojim nedostatkom taktu a asertivity. Môže za to aj fakt, že humor sa snažia vniesť aj do náročných a ťažkých situácii, a tak zvyknú udierať aj na zlú stranu. Veď predsa, ich komentáre môžu byť vtipné, no napríklad na pohreb vysoko nevhodné.  

Blíženci

Keďže ženy narodené v znamení Blíženci dokážu riešiť problémy priamym spôsobom a sú extrémne pohotové, radia sa k najzábavnejším znameniam zverokruhu. Zbožňujú, ak môžu niekoho svojim humorom či veselými príbehmi potešiť a rozosmiať. Na druhej strane však občas vedia odhaliť aj svoju satirickú stránku života, v ktorej na rad prichádza sarkazmus. Našťastie, vedia, ako ho používať, nezrania vás ním a dokonca vám ich múdre komentáre dokážu aj pomôcť.  

Škorpión

Ešte pred Kozorožcom sa k najsarkastickejším znameniam zverokruhu radí aj Škorpión. Ženy narodené v tomto znamení si dokážu všimnúť všetky detaily, z ktorých si v prípade potreby robia srandu. Avšak, keďže sú veľmi charizmatické a sebavedomé, ich urážky sa vás nemusia dotknúť priveľmi. Zachraňujú ich totiž odľahčeným v tipom a vlejú humor do akejkoľvek situácie. Majte však na pamäti, že ak ich niečím nahneváte, okamžite vás bodnú presne tam, kde vás to bude najviac bolieť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 10:52