Nie každý túži byť vo vzťahu. Tieto znamenia sú omnoho radšej single.dreamstime
StoryEditor

Viete, koho máte vedľa seba? Pozrite sa, ktoré znamenia túžia po vzťahu a ktoré sú radšej single

21.12.2022, 07:00
ASTRO

Je dobré vedieť, koho máte vedľa seba. Nejde však len o spoznanie partnerovho charakteru či záľub, ale aj jeho osobnostných rysov, ktoré podľa astrológie dokážu predpovedať, či túži po láskyplnom vzťahu alebo naopak uprednostňujete byť sám. Ak nechcete byť sklamané, pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú radšej single a ktoré naopak vo vzťahu.

Ak ste si prežili pár tŕnistých vzťahov, určite ste si všimli, že nie každý túži po láske, dotykoch a bozkoch. Existujú totiž ľudia, ktorí uprednostňujú byť samými. Radi sa venujú svojim aktivitám, žijú vlastný svet a len málokoho doň postia. Nejde však o to, že by lásku odmietali, zo vzťahov majú jednoducho veľké obavy, nechcú zažiť rozchod a sklamanie. Ak sa aj ocitnú s niekým vo vzťahu, no dotyčná osoba na nich tlačí, začnú sa cítiť nekomfortne a okamžite to ukončia. Aby ste sa v láske nepopálili alebo zistili, ako si udržať partnera, ktorý je radšej single, pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu túžia po vzťahu a ktoré naopak nie.

Znamenia, ktoré uprednostňujú byť single

Škorpión

Škorpióni s vami dokážu vytvoriť pevný vzťah, no ak zrazu začnú cítiť, že nemajú súkromie a slobodu, ktorú potrebujú na spoznávanie samých seba, rozhodnú sa radšej ostať single. Nebojte sa, vedia sa skutočne zamilovať, ale iba v prípade, ak na nich nikto netlačí.  

Panna

Síce sú Panny v spoločnosti veľmi obľúbené, veľmi rady si doprajú čas pre seba, ktorý potrebujú ako rannú kávu. Takisto sú pracovité, organizované a často sa radia k workoholikom. Práve z tohto dôvodu uprednostňujú byť single.

Rak

Raci sú citlivé stvorenia, ktoré od svojho partnera očakávajú stopercentnú pozornosť, oddanosť a prispôsobenie sa. Každá z nás však vie, že v realite to také ideálne nebýva, a preto radšej zostávajú single, ako by,mali byť sklamaní.

Ryby

To, že Ryby uprednostňujú samotu pred vzťahom nesúvisí len s tým, že spoločenský život nie je pre nich. Ľudia narodení v tomto znamení sú totiž beznádejní romantici, ktorí túžia po večnej láske, no boja sa zranenia zo strany partner a tak radšej zostávajú sami.

Baran

Barani sú schopní zamilovať sa okamžite, do kohokoľvek a veľmi často. Bohužiaľ, tak rýchlo ako sa zaľúbia, tak rýchlo ich vzťah aj omrzí, a preto mnohokrát skončia single. Potrebujú totiž slobodu až dovtedy, kým nenájdu svoju jedinú osudovú lásku.

Strelec

Osamelí vlci. Aj tak by sa dali pomenovať ľudia narodení v znamení Strelca. Síce dokážu vytvoriť partnerské vzťahy a zamilovať sa, nie sú ochotní robiť ústupky a kompromisy. Keďže musí byť neustále všetko po ich, často končia radšej single.

image

Tieto znamenia sú radšej single.

dreamstime

Znamenia, ktoré túžia po vzťahu

Blíženci

Spomedzi všetkých znamení sú Blíženci najviac spoločenské tvory. Keďže sú radi obklopenú pozornosťou, túžia po rodine a blízkosti partnera, je pre nich nemysliteľné zostať single.

Lev

Ľudia narodení v tomto znamení potrebujú vzťah a byť zamilovaní. Nedokážu byť sami, pretože neustále potrebujú od niekoho počuť komplimenty a byť v centre pozornosti.

Váhy

Váhy sú spoločenské a koketné, no ak sa zamilujú, všetko sa zmení. Vo vzťahu sú oddané, spoľahlivé a verné.

Vodnár

Vodnári túžia po vzťahu, pretože chcú s niekým zdieľať svoje pocity a zážitky. Radi si vyberajú partnera, od ktorého sa môžu niečo naučiť a stať sa tak lepšími.

Býk

Býci neznášajú osamelosť, a preto potrebujú k životu iných. Netúžia však po priateľoch, ale po partnerovi, ktorý bude súčasťou ich života.

Kozorožec

Jediné znamenie, ktoré sa radí k obidvom prípadom, je Kozorožec. Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi sociálni a túžia mať po boku niekoho, pi kom sa necíti osamelo a môže sa naňho spoľahnúť. Avšak, často sa im stáva, že aj keď sú vo vzťahu, zrazu ich prepadne chuť byť na istý čas sami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. jún 2024 12:12