ttProfimedia
StoryEditor

Belohorcovej manžel pod palbou kritiky. Celebrity ho majú plné zuby. Táto herečka si ho blokla

08.06.2023, 11:43
Celebrity

Španielsky ostrov Tenerife sa stal pre Zuzanu Belohorcovú a jej manžela Vlastu Hájeka pred časom novým domovom. Rozbehli tam realitnú kanceláriu s veľkou pompou. Teraz sa k nim však blízki kamaráti otáčajú chrbtom a kritikou nešetria.

Česko-slovenský manželský pár to aktuálne s blízkymi kamarátmi nemá ľahké. Spor údajne začal po vulgárnych Hájekových správach, ktoré adresoval kamarátovej snúbenici. Hlasové správy jej mal nahrávať s nepekným podtextom. Český milionár Richard Chlad je dlhoročný priateľ Hájeka a Belohorcovej. Dokonca bol na Tenerife na ich veľkolepej párty pri príležitosti otvorenia realitnej kancelárie. Spievať tam prišla i Helena Vodráčková či Felix Slováček. Všetko sa zdalo ideálna až do tohto momentu.

Rozpadá sa to?

Od Hájeka odišla z biznisu jeho obchodná partnerka Diana Kállay. Údajne po vzájomnej dohode. Chald už tak diplomaticky o konci ich kamarátstva nehovorí a dôvody opisuje dosť konkrétne. Dotkli sa ho špeciálne na jeho snúbenicu: „Mrzí ma celá situácia okolo Vlasty a Zuzany (Belohorcovej), stále ich mám niekde vo vnútri ako kamarátov. Vďaka nim sme prišli na Tenerife as ich pomocou kúpili náš vysnívaný dom a boli všetci šťastní. Všetko sa ale začalo tak nejako nenápadne rozpadať po Novom roku, kedy sme sa spoločne s Annou vymedzili proti Vlastovmu „spoločenskému“ diktátu s kým sa môžeme na ostrove stýkať. Vrcholom boli výčitky zo strany Vlasty, prečo sledujeme napríklad Alicu Bendovú, pani Vladimíru i našich známych z Marbelly, ktoré Vlasta so Zuzanou spoločensky exkomunikovali," zverejnil jeho slová český portál expres.cz.

image

Český pracháč Richard Chlad so snúbenicou.

Archiv MAFRA

„Následne nám bola vyčítaná podpora Česko-slovenského tenerifského plesu. Najmä Anna sa proti týmto detským hrám okamžite vymedzila. A potom začali zo strany Vlasty nechutné nočné „hejty“ vo forme dehonestujúcich, až päťminútových hlasových správ. Neveril som svojim ušiam. Ja by som si nič také v živote voči žene, nieto partnerke kamaráta, ani v najhoršom sne nedovolil! Pri veľkonočných spoločenských stretnutiach vyplynulo, že nešlo o excesy len voči našej rodine,“ pokračuje

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:13