ttProfimedia
StoryEditor

Belohorcovej manžel pod palbou kritiky. Celebrity ho majú plné zuby. Táto herečka si ho blokla

08.06.2023, 11:43
Celebrity

Španielsky ostrov Tenerife sa stal pre Zuzanu Belohorcovú a jej manžela Vlastu Hájeka pred časom novým domovom. Rozbehli tam realitnú kanceláriu s veľkou pompou. Teraz sa k nim však blízki kamaráti otáčajú chrbtom a kritikou nešetria.

Dúfa v nápravu

„Postihnuté dámy sa báli a mlčali. Všetko sa dostalo na povrch až vytesnením pani Diany Kállay z firmy. Mne Vlasta v začiatkom týždňa napadol, že som spôsobil očierňovanie jeho osoby ja. Bohužiaľ nie je ochotný priznať chybu a spoločenské zlyhanie, všetko bagatelizuje vymysleným konkurenčným bojom a podobne. Pritom najväčším nepriateľom jeho podnikania je len a len on sám! Je mi ľúto, ako sa celá situácia zbytočne vyhrotila. Pevne dúfam, že sa celá atmosféra na ostrove, bez útokov a manipulácií z Vlastovej strany, značne upokojí,“ uzatvára Chlad svoje stanovisko

Odchádza

Do kríža sa s Hájekom dostala aj česká herečka Alice Bendová. Tá na Tenerife má tiež nehnuteľnosť, ktorej sa, ale zbavuje. Hájeka si pre istotu zablokovala: „Mne osobne žiadne útočné správy nenahrával, pretože som ho zablokovala. Ale videla som a počula som od neho bohužiaľ týchto správ, ktoré rozosiela známym, vrátane Aničky od Richarda Chlada, veľa. A nie je to pekné čítanie ani počúvanie. Je to vulgárne, výhražné a za hranicou morálky a slušného správania,“ hovorí Bendová. „Zablokovala som ho, pretože som bohužiaľ počula a videla desivé správy adresované mojim známym. Už dávno som sa naučila selektovať ľudí okolo seba. Našťastie,“ dodáva.

image

Herečka Alice Bendová si Hájeka zablokovala.

Archiv MAFRA
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 14:05