Za pár centov si môžete urobiť účinnú masku z bieleho jogurtu.dreamstime
StoryEditor

Na bielom jogurte si pochutná aj vaša pleť! Za pár centov vďaka nemu získate dokonalú masku na tvár

11.03.2024, 08:00
Krása a móda

Kvalitný grécky jogurt je skvelou potravinou nielen pre vaše telo, ale aj pre pleť. Minerály, vitamíny a stopové prvky sú dokonalou kombináciou toho, čo potrebuje na to, aby vyzerala sviežo a zdravo. Pleti navyše dopraje poriadnu dávku hydratácie a navyše ju viditeľne omladí.

Táto super potravina vás nestojí viac ako pár centov a urobí vašej pleti rovnako dobrú službu, ako akákoľvek drahá maska.

Probiotiká

Pravý grécky jogurt je bohatý na množstvo vitamínov a minerálov, ale tiež na mikroorganizmy, ktoré budú blahodarne pôsobiť na vašu pleť. Pleť bude vďaka nemu doslova žiariť, bude krásne vypnutá, hladká a čo je najdôležitejšie, hydratovaná. Navyše dokáže krásne stiahnuť rozšírené póry. Probiotiká, ktoré jogurt obsahuje sú veľmi dôležité pre zdravie čriev, no benefitovať z nich bude aj vaša pleť.

S čím pomôže?

Vysokokvalitný biely, alebo grécky jogurt si poradí s rôznymi problémami, s ktorými vaša pleť bojuje. Určite ho majte po ruke v prípade, že pleť potrebujete upokojiť, je začervenaná, alebo vás trápia nejaké ranky, ktoré sa ťažšie hoja. Práve obklad z jogurtu podporuje rýchlejšie hojenie rán, upokojí pokožku, ktorá bola dlho vystavená slnečnému žiareniu, no pomôže vám aj vtedy, ak ste sa napríklad popálili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:40