Naučte sa spolu s nami používať lubrikačný gél.dreamstime
StoryEditor

Zvýši rozkoš a zintenzívni uspokojenie: Takto dokáže lubrikant zmeniť váš sexuálny život

07.09.2023, 17:00
Vzťahy

Používate lubrikačný gél na pravidelnej báze alebo si ho naopak odkladáte na horšie časy? Tak či onak, mali by ste vedieť, že lubrikant nie je len skvelým pomocníkom pri nedostatku vlhkosti. Dokáže totiž zvýšiť rozkoš a zintenzívniť uspokojenie. Pozrite sa, v čom ďalšom môže zmeniť váš sexuálny život.

Lubrikačný gél by nemali mať doma v zásuvke len slobodné ženy či ženy v menopauze. Jeho pravidelné používanie totiž môže okrem zvlhčenia intímnych partii priniesť aj množstvo iných výhod. Ak túžite s partnerom trochu zaexperimentovať alebo si sex urobiť príjemnejším, zaobstarajte si lubrikačný gél, ktorý nájdete v lekárňach či internetových obchodoch. Napokon si túto užitočnú sexuálnu pomôcku zoberte do postele a užite si nezabudnuteľné chvíle. Pozrite sa, čo všetko s ním môžete robiť.

Nuru masáž

Erotická masáž nazývaná nuru pochádza z Japonska a spočíva v kĺzaní. Ako na to? Stačí, ak si obaja na seba natriete lubrikačný gél a začnete sa o seba vzájomne trieť všetkými časťami tela, vrátane pŕs a pozadia. Vďaka takémuto zmyselnému kĺzaniu sa môžete so svojou polovičkou fyzicky aj psychicky uvoľniť a popritom sa vzájomne sexuálne uspokojiť. Okrem toho vo vás masáž nuru prebudí vzrušenie, o ktorom sa vám ani nesnívalo.

Väčšie vzrušenie vďaka vôňam

Ak by ste pri sexe chceli viac stimulovať niektoré zmysly, zaobstarajte si lubrikačný gél s nejakou príjemnou vôňou, ako je napríklad vanilka či jazmín, ktorý patrí k prírodným afrodiziakám. Takéto vône povzbudia chuť na sex, podporia romantiku a urobia milovanie príjemnejším.

Experimentujte viac

Lubrikačný gél môžete použiť aj na experimentovanie so sexuálnymi hračkami. Stačí, ak ich nalubrikujete a vložíte do telesných otvorov. Pomôcť vám dokonca môže aj pri análnom sexe, ktorého sa mnohé páry boja. Žiadny strach, ak ho raz vyskúšate, nebudete chcieť prestať. Dôležité však je, aby ste si ho urobili čo najpríjemnejším. Začať môžete masážou pomocou prstou, ktoré budú stimulovať konečník. Keď budete cítiť, že ste pripravené, nebojte sa partnera pustiť dnu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 16:14