Lucia Ďuriš Nicholsonová, Igor Matovič a jeho žena PavlínaFacebook/lucia Ď. Nicholsonová, Tasr/lukáš Grinaj/
StoryEditor

Matovičova manželka: Igor je neúnavný rytier. Ďuriš Nicholsonová jej odkázala, aby ho stiahla späť do kuchyne

pc15.06.2022., 15:30h

Europoslankyňa si myslí, že je dobré, keď sa ženy miešajú do všeličoho. Reaguje tak na vyjadrenie Pavlíny Matovičovej na adresu prezidentky.

Lajkuj Brainee.sk na

Internet zaplavili vyjadrenia Pavlíny Matovičovej, manželky ministra financií. V rozhovore pre ženský magazín Šarm opísala Igora Matoviča ako galantného rytiera, no prezradila aj to, či ho musela niekedy napomenúť. Okrem toho sa vyjadrila k situácii na Ukrajine, LGBTQ komunite, k vulgárnym slovám na adresu hlavy štátu, pričom následne odkázala prezidentke, že „žena sa nemusí do všetkého miešať a niekedy je mlčanie zlatom, a za dobré veci treba bojovať“. 

image

Počas vysielania mal Dírer tričko s dúhovou vlajkou. Aký máte s nami problém, opýtal sa Gyimesiho moderátor TA3

V politike ho už nikto nechce, tvrdí europoslankyňa 

Rozhovor s Pavlínou Matovičovou sa začal zdieľať na sociálnych sieťach, pričom vyjadrenia na adresu hlavy štátu sa chytila aj poslankyňa Európskeho parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Na sociálnej sieti zverejnila krátke video, prostredníctvom ktorého poslala štipľavý odkaz Pavlíne Matovičovej. Europoslankyňa uviedla, že sa stotožňuje s tým, že za dobré veci treba bojovať.

„Ale myslím si, milá Pavlínka, že je dobré, keď sa ženy miešajú do všeličoho, pretože máme od istého času také isté práva ako muži. A možno aj vy by ste sa mohli zastarať, mohli by ste stiahnuť vášho Igora späť do kuchyne, pretože naozaj ho v politike už nikto nechce. Veľa dobrým veciam by ste týmto pomohli,“ odkázala Ďuriš Nicholsonová na Facebooku manželke ministra financií.  

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 14:47