StoryEditor

Influenceri hovoria, že kolagén je super, a pritom ani nevedia, kde je pečeň. Hovorí študentka medicíny a práva

Dominika Pacigová01.06.2023., 08:00h

Podľa nej je potrebné testovať produkty dlhší čas. Jedine v takomto prípade by išla do spolupráce.

Lajkuj Brainee.sk na

Vo Viedni študuje právo a medicínu, pracuje ako dobrovoľná záchranárka, taktiež aj v ambulancii obvodného lekára. Na sociálnych sieťach približuje svoju prácu, no otvára aj tabu témy. Na YouTube, TikToku a Instagrame ju sledujú tisícky followerov. 

Prečo si toľko toho nabrala na plecia? Koľko hodín denne spí? Majú to ženy, záchranárky, ťažšie ako muži? Do akej výšky sa vedia vyšplhať jej mesačné životné náklady? Dokážu jej spolupráce a content na sociálnych sieťach zarobiť na obe vysoké školy? Majú kolagénové doplnky zmysel alebo je to len premyslený marketingový ťah? Čo si myslí o CBD? Aj to sme sa pýtali Karolíny Valentovej

image

Hovorili mi, že si takto nikdy nenájdem chlapa. Natália sa už päť rokov neholí

Chodia najmä k starším ľuďom 

Spolu s kolegami, záchranármi, chodia najmä k starším ľuďom, ale aj k opitým. „Mnohí z nich sú Slováci. Mrzí ma, že takto vidia náš národ ostatní,“ konštatuje.  

Momentálne si robí vodičák na záchranku. Viacerí chlapi sa pritom chytajú za hlavu. „Neberú nás vážne, skôr ako namaľované fifleny, ktoré sú slabé,“ tvrdí. 

Kolagénové doplnky na sociálnych sieťach 

Karolínu môžeš poznať aj zo sociálnych sietí. Otvára tabuizované, ale aj celospoločenské témy. „Mám pocit, že influenceri poriadne neotestujú produkt, ale podávajú ho na Instagrame ako skvelý. Tvrdia, že majú s ním skúsenosti, vedia, ako funguje, čo robí v tele, a pritom podľa mňa ani nevedia, kde je pečeň alebo žalúdok. Tvária sa však, že poznajú jeho efekty. Žiadna influencerka pritom netestuje kolagén tri až štyri mesiace,“ dodáva. 

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 06:55