Harry Styles a Olivia WildeProfimedia/
StoryEditor

Veľkej láske je koniec. Spevák Harry Styles a herečka Olivia Wilde sa po dvoch rokoch rozišli

iDnes.cz19.11.2022., 13:45h

Spevák Harry Styles (28) a herečka Olivia Wilde (38) si podľa časopisu People rozhodli dať pauzu. Dôvodom rozchodu sú rozdielne priority, ktoré ich držia ďaleko od seba.

Lajkuj Brainee.sk na

„On je stále na turné a opäť ide do zahraničia. Ona sa sústredí na svoje deti a prácu v Los Angeles. Bolo to veľmi priateľské rozhodnutie. Sú stále veľmi blízki priatelia,“ povedal zdroj časopisu People.

image

Fenomén menom Harry Styles: Myslím si, že každý, vrátane mňa, má vlastnú cestu, ako prísť k svojej sexualite

Bol to najdlhší vzťah, ktorý doteraz bývalý člen skupiny One Direction mal, píše Nela Hořejší z iDnes. Stretli sa v roku 2020, keď Harry Styles dostal rolu vo filme To nič, drahá, ktorý Olivia Wilde režírovala. Dva mesiace po zoznámení s mladým britským spevákom ukončila herečka deväťročný vzťah so snúbencom Jasonom Sudeikisom, s ktorým má osemročného syna Otisa a šesťročnú dcéru Daisy.

Nebolo to kvôli nevere

Pred mesiacom sa v bulvári začali objavovať správy o Harryho nevere s Florence Pughovou, ktorá vo filme To nič, drahá hrala jeho manželku. Údajná nevera však nebola dôvodom rozchodu.

image

Harry Styles a Olivia Wilde

Profimedia/

„Nie je možné udržiavať vzťah, keď on bude budúci rok cestovať po všetkých kontinentoch a ona má tu prácu a deti. Je to správne rozhodnutie pre oboch,“ povedal priateľ páru.

Portál iDnes patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
13. máj 2024 16:57