Ilustračný obrázokTASR
StoryEditor

Bizarná situácia v Starej Ľubovni. 62-ročná vodička zrazila dôchodkyňu hneď dvakrát, po prvom náraze nezaistila ručnú brzdu

TASR02.04.2024., 13:15h

V Starej Ľubovni zrazila 62-ročná vodička staršiu chodkyňu hneď dvakrát, prípadom sa zaoberá polícia. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že nehoda sa stala ešte minulý týždeň v stredu (27. 3.) podvečer na Okružnej ulici.

Lajkuj Brainee.sk na

„Vodička na priechode pre chodcov nedala prednosť 85-ročnej chodkyni prechádzajúcej cez vozovku a narazila do nej,” uviedla hovorkyňa. Staršia žena v dôsledku nárazu spadla na zem.

image

Za 48 hodín takmer tisíc nehôd a 14 mŕtvych. Takto vyzeral „nepriaznivý” víkend na cestách pred 35 rokmi

Vodička z auta okamžite vystúpila, avšak nezabezpečila vozidlo proti pohybu a to pokračovalo v jazde a kolesom prešlo zrazenej chodkyni po nohe. Ligdayová dodala, že 85-ročná žena utrpela ťažký úraz, ktorý si vyžiada liečenie.

„Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Starej Ľubovni, ktorý začal voči 62-ročnej vodičke trestné stíhanie pre trestný činu blíženia na zdraví,” uzavrela hovorkyňa.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 14:38