Herecký debut Billie Eilish.Twitter/eilishdown/
StoryEditor

Ďalšia speváčka, ktorá sa dala na hereckú dráhu. V snímke zahviezdi prvýkrát aj Billie Eilish

Michal Čiernik17.03.2023., 13:00h

Hororový seriál Swarm predstavil posledný trailer pred premiérou, v ktorom ukázal Billie Eilish v jej hereckom debute.

Lajkuj Brainee.sk na

Nový trailer k pripravovanej trilerovej šou Swarm ukazuje Eilish v tajomnej úlohe, v ktorej využíva prenikavé modré oči, aby sa porozprávala s hlavnou predstaviteľkou šou Dre. Tú stvárni Dominique Fishback.

Seriálový debut slávnej speváčky

21-ročná kráľovná hudobných rebríčkov sa zrejme chystá ovládnuť aj seriálovú scénu. Aspoň podľa fanúšikov, ktorí sú z jej debutu pobláznený. „Billie by asi mala zmeniť trajektóriu svojej kariéry,“ znel jeden z pochvalných tweetov. „Billie Eilish debutuje v novom seriáli Amazonu Swarm – a je skutočne úžasná,“ chváli ju ďalší fanúšik.

Swarm, ktorý spolu vytvorili Janine Nabers a Donald Glover , rozpráva príbeh Dre, mladej ženy, ktorá je posadnutá fiktívnou popovou hviezdou (ktorá sa veľmi podobá Beyoncé), s intenzívnou fanúšikovskou základňou známou ako „The Swarm“.

image

Amazon zrušil spoluprácu s Jeremym Clarksonom. Dočkáme sa vôbec uverejnenia slovenskej epizódy The Grand Tour?

Predstavenie je ponorom do Dreinho života, jej fanúšikovstva a do toho, ako ju zavedie na temné, nečakané miesta. Ku Dominique Fishback sa pridávajú Chloe Bailey, Damson Idris, Paris Jackson, Rory Culkin a Eilish ako Eva, uvádza Ladbible.

A hoci sa o úlohe speváčky vie len málo, Eilish predtým uviedla, že bude hrať iba vtedy, ak sa zamiluje do scenára. „Ak sa do niečoho zamilujem, rada by som si v tom zahrala,“ povedala počas rozhovoru pre The Hollywood Reporter. „Musela by to byť správna vec, pretože nie som herec. Nie je to moje povolanie, ale vždy som herectvo mala rada,“ dodala.

Seriál je dostupný na Prime Video

Vzhľadom na reakcie fanúšikov len na jej vystúpenie v traileri, môžeme očakávať, že to zrejme nebude jej posledná herecká úloha. Swarm je exkluzívna séria dostupná iba na Prime Video. Očakáva sa, že všetkých sedem epizód z prvej série vyjde v piatok 17.3. o piatej večer.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. máj 2024 20:30