Pokračovanie Westworldu či športová dráma so Sandlerom. Jún na streamovacích službách bude pestrýTwitter/Film Updates
StoryEditor

Pokračovanie Westworldu či športová dráma so Sandlerom. Jún na streamovacích službách bude horúci

kov01.06.2022., 11:00h

Tento mesiac si užijeme poriadnu dávku napätia a nadprirodzena, no nebude núdza ani o tínedžerskú romantiku či humor.

Lajkuj Brainee.sk na

Jún signalizuje, že leto je za dverami. Okrem rozkvitnutej prírody, nám však poriadne prekvitajú aj ponuky streamovacích služieb, ktoré si aj v tomto mesiaci pre nás pripravili bohatú nádielku.

Brainee ti prináša výber toho najlepšieho, čo môžeš v júni sledovať na Netflixe a HBO Max.

Westworld 

Od finále tretej série obľúbeného dystopického sci-fi seriálu uplynuli už dlhé 2 roky. Čakanie fanúšikov na nové diely sa však končí, pretože jednou z najväčších júnových udalostí na HBO Max je premiéra 4. série tohto oceňovaného seriálu.

image

Pozeráš dookola Priateľov či Simpsonovcov? Vedci zistili, čo to o tebe vypovedá

V hlavných úlohách sa vráti Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright či Tessa Thompson. Pokračovanie Westworldu uvidíme 22. júna.

Interceptor

Poriadnu dávku napätia sľubuje americko-austrálska akčná dráma režiséra Matthewa Reillyho s názvom Intereceptor. Dej filmu sa točí okolo armádnej kapitánky (Elsa Pataky), ktorá musí využiť svoj dlhoročný taktický výcvik a vojenské skúsenosti, aby ochránila vzdialenú stanicu na zachytávanie rakiet, keď ju začne ohrozovať súbežný koordinovaný útok. Sekundovať jej budú Luke Bracey a Aaron Glenane. Premiéra na Netflixe je 3. júna.

Hustle

Adam Sandler si v júni na chvíľu odskočí od pre neho typických jednoduchších komédií do žánru športovej drámy. V novom filme totiž stvárňuje basketbalového skauta, ktorému sa smola lepí na päty. Raz však v Španielsku objaví hráča s jedinečným talentom a tiež komplikovanou minulosťou, píše web ComicBook.

Nemá síce súhlas klubu, ale rozhodne sa svoju hviezdu dostať do Ameriky na vlastnú päsť. A napriek všetkému nakoniec dostanú poslednú šancu ukázať, že koše pre nich nevisia príliš vysoko ani v NBA. Film si môžeš pozrieť na Netflixe už 8. júna.

Man vs Bee 

Mr. Bean, respektíve jeho predstaviteľ Rowan Atkinson, sa po rokoch vracia na televízne obrazovky. V novom komediálnom seriáli s názvom Man Vs Bee z dielne streamovacej platformy Netflix stvárni nemotorného Trevora, ktorého úlohou je strážiť dom. Všetko by išlo podľa plánov, keby sa v ňom neocitne spolu so včelou, ktorá ho privedie do šialenstva. Viac sme o tom písali v tomto článku. Nový seriál sa na streamovej platforme objaví 24. júna.

First Kill

Na Netflixe si užiješ aj nadprirodzena. V júni tam totiž štartuje nová tínedžerská upírska dráma, ktorá je o nepravdepodobnom vzťahu, ktorý vznikol medzi upírom a lovcom upírov. Osem dielny seriál je založený na rovnomennej poviedke od Victorie VE Schwab.

Príbeh začína v momente, keď dospievajúca upírka Juliette má za úlohu zabiť svoju prvú obeť, aby mohla zaujať svoje právoplatné miesto v mocnej upírej rodine. Juliette sa zameria na dievča Calliope, ktoré sa práve prisťahovalo do mesta. Na veľké prekvapenie Juliette je Calliope mladou lovkyňou upírov z rodiny slávnych zabijakov. Obe zistia, že tú druhú bude oveľa ťažšie zabiť, než sa do nej zamilovať. Seriál prichádza na Netflix 10. júna, a zahrali si v ňom Sarah Catherine Hook a Imani Lewis.

Za zmienku v rámci netflixovských premiér určite stoja aj sci-fi thriller Spiderhead s Chrisom Hemsworthom, tretia séria čarodejníckeho seriálu The Umbrella Academy či kórejský remake španielskeho hitu La Casa de Papel s názvom Money Heist: Korea.

 

 

 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
03. máj 2024 00:54