Plagát k seriálu Stranger ThingsNetflix
StoryEditor

Príbeh Stranger Things bude pokračovať. Netflix chystá nový animovaný seriál, spin-off aj divadelnú hru

Miroslav Kamody11.04.2023., 11:00h

So svetom Upside Down sa budeme stretávať ešte pekných pár rokov po skončení hlavného príbehu.

Lajkuj Brainee.sk na

Seriál Stranger Things patrí k najpopulárnejším projektom streamovacej platformy Netflix. Už čoskoro sa však dočkáme finálnej série, ktorá by mala uzavrieť príbeh Eleven a jej priateľov v mestečku Hawkins.

Najnovšie informácie však potvrdzujú, že so seriálovým vesmírom a svetom Upside Down sa tak rýchlo nerozlúčime. Ako informuje portál Variety, Netflix potvrdil prípravu animovaného seriálu, ktorý bude založený na tomto gigantickom hite.

image

Vieš si predstaviť zaspávať v podkroví spolu s Vecnom? Ikonický dom zo Stranger Things je na predaj

Tvorcovia sú nadšení

Na konkrétne informácie o spin-offe je streamovacia platforma nateraz skúpa, no už teraz vieme, že na projekte by mali pracovať tvorcovia animovaných projektov Glitch Techs a Fanboy & Chum Chum, spoločne s firmou Flying Bark Productions.

Do projektu sú zapojené aj tvorcovia Stranger Things bratia Dufferovci a producent Shawn Levy. „Vždy sme snívali o animovaných filmoch Stranger Things v duchu sobotných ranných animovaných filmov, ktoré sme milovali, a vidieť realizovaný sen bolo absolútne vzrušujúce,“ uviedli bratia Dufferovci pre Variety.

„Nemohli sme byť viac unesení tým, čo Eric Robles a jeho tím vymysleli – scenáre a umelecké diela sú neuveriteľné a už sa nevieme dočkať, kedy sa s vami podelíme o viac! Dobrodružstvo pokračuje…“

Svet Stranger Things sa rozpína

Ako pripomína portál Engadget, animovaná šou nie je ani zďaleka jediným pripravovaným projektom so sveta Stranger Things. VR hra by mala doraziť koncom tohto roka, zatiaľ čo prequel na divadelnej scéne má debutovať na londýnskom West Ende koncom roka 2023.

image

Hodiny onedlho dotikajú. Stranger Things sa rozlúči piatou sériou, toto všetko o nej vieme

Netflix minulý rok tiež oznámil hraný seriálový spin-off. Bratia Dufferovci medzitým pracujú na hranej akčnej sérii Death Note, ako aj na adaptácii knihy The Talisman od Stephena Kinga a Petra Strauba.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
12. máj 2024 08:45