Nela SlovákováInstagram/nela Slováková/
StoryEditor

Ďalší pofidérny biznis Nely Slovákovej? Podnikateľka ponúka strih vlasov zdarma, má to však háčik. Ľudia ju podozrievajú z podvodu

Antiyoutuber10.05.2024., 14:00h

Neprejde týždeň bez toho, aby Nela Slováková nevyvolala diskusie a debaty. Tentoraz je tŕňom v oku jej spolupráca s brnenským kaderníctvom.

Lajkuj Brainee.sk na

Nela Slováková je jednou z najkontroverznejších influenceriek v Česku. Hoci sa verejne prezentuje ako úspešná podnikateľka, jej osobu sprevádzajú viaceré kauzy, ktoré sú ostro diskutované na sociálnych sieťach.

Nie je to tak dávno, čo na povrch vyplávalo, že jej značka parfumov mala obsahovať zakázanú látku lilial, ktorá je potenciálnym karcinogénom a už je na svete ďalšia kauza, píše portál antiyoutuber.cz.

image

Ďalší prešľap Nely Slovákovej. Musela zastaviť predaj nových parfumov, údajne obsahujú karcinogénnu látku

Zostrih zadarmo

Tentokrát sa na Slovákovú zniesla vlna kritiky a podozrení pre jej spoluprácu s brnenským kaderníctvom. Influencerka sa nedávno dala ostrihať na štýlový krátky bob strih. Ako sama hovorí, touto zmenou inšpirovala mnohé ženy, ktoré jej vzor nasledujú.

Influencerka sa hneď chopila príležitosti, a tak začala ponúkať zostrih zadarmo. Na svojom Instagrame zverejnila súťaž, ktorá má však veľmi konkrétne a striktné podmienky. Okrem dohody o tom, že všetko bude natočené a zverejnené na Instagrame, Slováková a kaderníctvo Kory v Brne žiadajú výherkyňu, aby poslala fotku svojich vlasov zozadu, pričom ich dĺžka musí siahať aspoň do polovice chrbta.

image

Slováková ponúka zostrih zadarmo.

Instagram/nela Slováková/

Ľudia majú podozrenia

Netrvalo dlho a začali sa objavovať pochybnosti ľudí, ktorí si myslia, že Slováková chce na celej veci zarobiť. Práve druhá podmienka súťaže rozpútala vlnu špekulácií.

„Takéto vlasy majú hodnotu okolo 2000 – 15 000 korún (80 až 600 eur, pozn. red.) a bežne sa takéto vlasy kupujú,“ polemizuje jedna zo sledovateliek, pričom dodala, že tento salón ponúka aj predlžovanie vlasov. Fanúšikovia sa teda domnievajú, že zostrih zadarmo je len zásterkou pre získanie vlasov, ktoré sa dajú speňažiť.

image

Majú spolupráce so svetovými značkami a milióny followerov. Infuencerov, ktorých vytvorila umelá inteligencia, pribúda

O osude odstrihnutých vlasov sa v príspevku nič nepíše, takže je otázne, či si ich výherkyňa bude môcť ponechať a dajme tomu sama speňažiť alebo darovať na výrobu parochní pre onkologických pacientov. 

Portál Antiyoutuber patrí do portfólia vydavateľstva Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. máj 2024 11:02