WednesdayX/
StoryEditor

Druhá séria obľúbeného seriálu Wednesday je oficiálne vo výrobe. Prečítaj si, čo o pokračovaní vieme

Nikola Michalkova10.05.2024., 13:00h

Prvá séria zožala veľký úspech. Fanúšikovia sa môžu tešiť na druhú sériu, ktorá sa aktuálne začala pripravovať. V článku si zatiaľ prečítaj, čo o pokračovaní vieme.

Lajkuj Brainee.sk na

Wednesday už od uvedenia prvej série patrí medzi obľúbené seriály a každého fanúšika potešila správa, že dostane aj pokračovanie. Jenna Ortega v hlavnej úlohe spôsobila ošiaľ a niet sa čomu čudovať. Spoločnosť Netflix na svojom Instagrame oznámila, že pokračovanie práve začalo svoju výrobu. A my sa už nevieme dočkať. 

Čo môžeme očakávať?

Ako sa píše na samotnej stránke Netflixu, diváci sa môžu tešiť aj na nové herecké posily. Hereckí tím posilní napríklad držiteľ ceny Emmy Steve Buscemiho. „Naším cieľom v tejto sérii bolo objaviť niekoľko nových tvárí, ako aj pozvať herecké legendy, ktoré sme vždy obdivovali, aby sa pripojili k Jenne a partii v Nevermore. Keď sme preskúmali talenty, ktoré sme zhromaždili, nemohli sme byť viac nadšení. Misia splnená,“ vyjadrili sa spoluscenáristi Miles Millar a Al Gough.

image

Sociálne siete nás manipulujú, povedala so slzami v očiach hviezda seriálu Wednesday Jenna Ortega

Druhá séria bude pokračovať v mapovaní nadprirodzených záhad Wednesday Addamsovej, ktorá rovnako, ako v prvej sérii, bude navštevovať Nevermore Academy. A už pri oznámení pokračovania tvorcovia sľúbili, že divákov čaká viac „mučenia“. Veď bez toho by to ani nešlo. „Wednesday sa drží svojich zbraní a nechce sa nikomu zapáčiť. Čo si ako človek, ktorý sa kedysi nesmierne zapáčil ľuďom, naozaj vážim,“ povedala Ortega.

Koho uvidíme?

Určite každého zaujíma, či v pokračovaní nastanú nejaké dôležité zmeny. Ako to vyzerá, môžeme sa tešiť na pôvodné obsadenie, ktoré si u divákov našlo obľúbenosť. Hlavnú úlohu Wednesday stvárni Jenna Ortega, ktorá sa okrem iného postaví aj do úlohy výkonnej producentky. „Je to môj prvý raz v úlohe producentky. Bol to prirodzený vývoj. Pri postave Wednesday, ktorá je taká obľúbený, som ju nechcela pokaziť,“ vyjadrila sa, píše sa na portáli Unilad.

image

Wednesday herci

X/Netflixsa

Obsadenie zahŕňa tiež aj návrat Emmy Myers, ktorá stvárni postavu Enid Sinclair, Joy Sunday v úlohe Biancy Barclay, Moosa Mostafa ako Eugene, Georgia Farmera ako Ajaxa a Victora Dorobantu, ktorý stvárni známu ruku Thing. Ako Morticia Addams sa predstaví Catherine Zeta-Jones, jej muža stvárni známy Luis Guzmán, ich syna Pugsleyho zahrá Isaac Ordonez. Do seriálu sa tiež vráti aj Jamie McShane ako šerif Donovan Galpin a Fred Armisen, ktorý stvárni strýka Festera.

Do seriálu ale mieri aj množstvo nových hosťujúcich hviezd, ako napríklad herec Christopher Lloyd z Addamsovej rodiny, Joanna Lumley, Thandiwe Newton, Frances O’Connor a ďalší.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. máj 2024 11:37