Zistite, či patríte k znameniam, ktoré nikdy neohrdnú sladkosťami.dreamstime
StoryEditor

Najväčší maškrtníci zverokruhu: Tieto znamenia sú závislé na sladkostiach, patríte k nim aj vy?

19.09.2022, 12:00
ASTRO

Niekto si ich dopraje raz za čas, iný by im holdoval najradšej celé dni. Milujete sladké? Ak áno, pravdepodobne patríte k najväčším maškrtníkom zverokruhu. Môžete držať akúkoľvek prísnu diétu, no nikdy neodoláte tak silnej chuti na sladké. Toto sú znamenia, ktorým zmarí tabuľka čokolády všetko odhodlanie. Zistite, či k nim patríte aj vy.

Držíte diétu, pravidelne cvičíte, no stále je tu jedna vec, ktorá vám bráni dosiahnuť vysnívanú postavu? Niektorí ľudia bohužiaľ milujú sladkosti viac ako iní. Pohľad na chutný koláč, tabuľku čokolády či inú obľúbenú maškrtu vo vás jednoducho vždy vyvolá neuveriteľné pocity. Stačí pár sekúnd a už sa vám na jazyku rozpúšťa jedna z tých lahôdok. Aj keď vám sladkosti nepomáhajú zbaviť sa nadbytočných kíl, viete, že tá chuť stojí za to. Predstavujeme najväčších maškrtníkov zverokruhu.

Býk

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Býka, sa radi nechávajú rozmaznávať. Samozrejme, najväčšiu radosť im robia predovšetkým sladkosti. Bez nich si jednoducho nevedia predstaviť deň. Niektorí ich dokonca zvyknú jesť hneď po prebudení, iný nimi musia každý obed zavŕšiť. Dokonca sa nájdu aj takí, ktorí po ťažkom dni a príchode z práce si najprv zamaškrtia a až potom sa pustia do domácich povinností. Na sladkosti dokážu minúť stovky eur, takže im nerobí problém dopriať si aj luxusnejšie pochúťky. Síce neradi pečú, nikdy neohrdnú koláčom od niekoho iného. Takýto typ daru a pohostenia si vážia najviac.

Rak

Niekto má rád koláče, iný naopak bonboniéru alebo čokoládové tyčinky. Ľudia narodení v znamení Raka nemajú žiadne preferencie. Jednoducho, berú všetko, čo pred nich položíte, hlavne nech to obsahuje cukor. Akákoľvek sladkosť pre nich predstavuje dokonalý pôžitok. Bohužiaľ, neohrdnú naozaj ničím, a preto sa často stávajú na týchto pochúťkach závislými. Keď si za deň nedajú svoju „dávku“, okamžite znervóznejú, trucujú a neprestanú dovtedy, kým sa im do tela znovu nedostane cukor. Aby tejto závislosti veľmi nepodľahli, často zvyknú komponovať sladké aj do jedál. Či už je to pizza Hawai, dukátové buchty alebo mäso na ovocnej omáčke.

Strelec

Strelci sú jediným z troch znamení, ktoré nielenže radi maškrtia, ale zároveň s vedia užívať aj samotnú prípravu týchto lahôdok. Práve z tohto dôvodu často uprednostňujú koláče a dezerty pred kupovanými sladkosťami. Milujú pečenie a dávajú si na ňom poriadne záležať. Radi skúšajú nové recepty, ozdobujú a vďaka svojej fantázii dokážu na tanieri vytvoriť aj malé umelecké diela. Zvyknú piecť minimálne raz do týždňa a sú veľmi vďační, ak ich niekto za robotu pochváli. Síce sú fanúšikmi svojich maškŕt, neohrdnú ani koláčikmi od babičiek, ktoré im pripomínajú sladké detstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 14:25