StoryEditor

Digitálne agentúry odkazujú zadávateľom: Urobte týchto pár zmien a bude sa vám dariť lepšie

06.05.2024, 09:58
  • Agentúrnym expertom je jasné aj to, s čím by už mali ich klienti už konečne prestať. Prečítajte si ich odporúčania. 
  • Dennis Fino z Barney studio je presvedčený, že "vatový obsah" už nefunguje. 
  • Neuspokojte sa s obyčajnými formátmi, postmi na Facebooku a bannermi - hovorí Monika Farkašová z TRIADu. 
  • Čím skôr si zadefinujte svoju značku - radí Dušan Tatranský z Promiseo. 
  • Takmer tri desiatky odborníkov na digitál sa zúčastnili veľkej anekety Stratégií. Viac informácií o vývoji v digitále a top projekty našich partnerov nájdete v ročenke Digitálne agentúry 2024, ktorú si môžete stiahnuť ako PDF v tomto článku. 
image

Dennis Fino, Barney Studio

Dennis Fino

Managing Director

Barney Studio

Myslím si, že dôležité je prestať robiť „vatový“ obsah, ktorý reálne nikomu nič neprinesie, len fejkových sledovateľov a fanúšikov bez intencie nákupu. Prinášajme hodnotu dobre miereným a odborne tvoreným obsahom, ktorý reálne ľudí aj zaujíma a prinesie im niečo do života. Dôležité je nechať prehovoriť aj kreativitu, ktorá je zadávateľmi občas brzdená. Teraz je čas presadiť sa niečím iným, čo zaujme, mimo vyšliapaných chodníčkov.

image

Monika Farkašová, dotcom advertising

Monika Farkašová

strategička

TRIAD

Nebuďte/nebuďme leniví. Vykročme zo zaužívaných postupov a neuspokojme sa len s obyčajnými formátmi zameranými na zasiahnutie veľkého publika. Najúspešnejšie kampane v digitáli neboli posty na Facebooku či banery. Pozerajme sa na to, ako kreatívne tento priestor využiť pre netradičné aktivácie a WOM. Inšpiráciu čerpajme priamo z digitálnych komunít – od gamerov, streamerov, youtuberov.

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 91% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-16 12:53:20 - Feat.: 0 - Title: Trendy v digitále: Všetci spomínajú AI, ale trh ovplyvnili aj nižšie budgety 02 - Modified: 2024-04-12 10:38:05 - Feat.: 0 - Title: E-commerce si s PPC (ne)vystačí. Čo si vyžaduje zmena správania spotrebiteľov a inovácie?
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
06. máj 2024 10:26