StoryEditor

Slovnaft uvádza novú značku olejov a mazív

15.10.2007, 00:00

Slovenská rafinéria Slovnaft, člen Skupiny MOL, uviedla na náš trh nový rad olejov a mazív značky MOL Dynamic. Vyznačujú sa šetrnosťou k životnému prostrediu, ktorá je daná zložením olejov. Tie sú koncipované tak, aby počas prevádzky, keď dochádza k čiastočnému spaľovaniu, oleje nezaťažovali ovzdušie vlastnými emisiami.
Sortiment pre osobné autá komplexne uspokojuje požiadavky slovenského vozového parku, vrátane najnovších modelov. Umožňuje predĺžený výmenný interval oleja na 30- až 50-tisíc kilometrov alebo dva roky. Pre nákladné automobily obsahuje portfólio MOL Dynamic oleje s výmenným intervalom do 150-tisíc kilometrov. Produkty vlastnia certifikáty od najvýznamnejších svetových výrobcov automobilov, motocyklov, záhradnej techniky a priemyselných zariadení.
Ohľaduplné voči prírode
Nové motorové oleje MOL Dynamic obsahujú výrazne nižšie množstvo síry, fosforu a sulfátového popola, čím šetria katalyzátor auta, ako aj životné prostredie. Vďaka dokonalému mazaniu ložísk turbodúchadiel pri preplňovaných dieselových alebo benzínových motoroch predlžujú ich spoľahlivosť a životnosť. Čistota vnútorných častí motora vďaka moderným prísadám v motorovom oleji posilňuje výkonové parametre motora počas dlhodobej prevádzky.
Preverené motoršportom
Pri vývoji spomínaných produktov zohrávajú kľúčovú úlohu nielen najnovšie poznatky z oblasti automobilového priemyslu, ale aj skúsenosti priamo z terénu. Kvalitu motorových olejov MOL Dynamic dokonale preveruje v extrémnych podmienkach najlepší slovenský motocyklový jazdec Jaroslav Katriňák. Nové oleje zo Slovnaftu bude používať aj na najbližšej vytrvalostnej Rely Dakar.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
10. máj 2024 18:58