StoryEditor

TA3 oslávila šieste narodeniny

14.09.2007, 13:40
Spravodajská televízia 13. septembra 2007 oslávila šiesty rok pôsobenia na slovenskom televíznom trhu. Narodeninová párty TA3 NIGHT sa uskutočnila v priestoroch hotelu Crowne Plaza za účasti významných hostí. Pozvanie hostiteľa, generálneho riaditeľa TA3 Ľubomíra Belfiho prijal aj prezident SR Ivan Gašparovič ...
... ktorý pozitívne zhodnotil činnosť spravodajskej televízie: „Vaše spravodajstvo je najvyváženejšie a veľmi pohotové. Som rád, že dnes môžem konštatovať, že vaša televízia dokáže upútať diváka.“

Na oslavách šiesteho výročia TA3 nechýbali ani podpredsedníčka NR SR Anna Belousovová, primátor Bratislavy Andrej Ďurkovský, známy neurochirurg Juraj Šteňo, fotograf Karol Kállay a mnohé ďalšie osobnosti politického, kultúrneho a spoločenského života.

Atmosféru večera spríjemnili vystúpenia Kataríny Hasprovej, tenoristu Jaroslava Dvorského a Cigánskych diablov. Jedným z výnimočných okamihov TA3 Night bol aj krst knihy Portrét autora Petra Bohuša, ktorú pokrstil jeden najstarších divákov TA3, tvorca vodného diela Gabčíkovo, 100-ročný Peter Danišovič. Knižné vydanie relácie Portrét obsahuje prepis najzaujímavejších rozhovorov s významnými osobnosťami Slovenska.

Oslavy šiestych narodenín TA3 sa niesli v príjemnej atmosfére, ktorú si vychutnali nielen tvorcovia relácií, manažment televízie, jej moderátori a reportéri, ale aj ostatní pozvaní hostia.
menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. máj 2024 08:42