StoryEditor

"... dáme do prenájmu dedinu aj s lesom!"

02.07.2007, 07:01
Pomenujte ulicu svojou značkou, zaveďte vlastnú menu, označte budovy svojím logom, či premenujte námestie menom, ktoré vaša spoločnosť, či firma používa -- fikcia? ... nie, tvrdá realita.

Sloganom "Your milk. Your bread. YourVillage." (Vaše mlieko. Váš chlieb. Vaša dedina.) sa prostredníctvom eventmarketingu a product placementu dedinka vzdáva vlastnej identity. Za určitú finančnú odplatu si môžete robiť čo chcete. Aspoň na krátky čas.



Do projektu je zapojených niekoľko dediniek z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, Lichtenštainska a od tohto roku aj Francúzska. Podniky si pre svoje firemné podujatia, môžu vybrať vhodné miesto na školenia, konferencie a taktiež indoorové a outdoorové aktivity. K dispozícii majú celé mestečká a ich okolie.





Tak si môžu napríklad na uvítaciu tabuľu pri vstupe do dediny napísať: AEG Vás víta v...





Prípadne si do snehového záveja vytesať svoje logo.





Alebo pomenovať námestie.



Rent a Village však nie je žiadnou novinkou na trhu. Eventová agentúra s týmto produktom oslávila tento rok už 11. výročie.



Ak by ste sa pýtali, čo taká "sranda" môže stáť, vedzte že nie málo. Cena sa pohybuje v priemero od 200 do 400 EUR na osobu a deň v závislosti od rozsiahlosti markplacementu, počtu účastníkov a aktivít. No v prípade záujmu vám odporúčame včas si takéto podujatie objednať, lebo príprava trvá 6 mesiacov. V prípade veľkých firiem, s početným osadenstvom je rezervácia nutná aj rok vopred.



ZDROJ: http://www.rentavillage.com

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
09. máj 2024 09:52