StoryEditor

GE Money otvorila prvú pobočku

11.04.2007, 00:00
Autor:
SITASITA

Spoločnosť GE Money, ktorá sa zaoberá spotrebiteľským financovaním, otvorila včera svoju prvú pobočku pre klientov na Slovensku. V nasledujúcich dňoch by mali k prvej pobočke v Bratislave pribudnúť ďalšie v Komárne a Nitre.
Podľa Pietra van Groosa country manažéra GE Money pre Česko a Slovensko je budovanie siete finančných centier u nás súčasťou dlhodobej stratégie GE Money, ktorá v strednej a vo východnej Európe už prevádzkuje vyše 560 vlastných pobočiek.
"Do konca roka plánujeme otvoriť 10 pobočiek po celom Slovensku a v ďalších rokoch pokračovať v prehusťovaní týchto predajných kanálov," povedal pri príležitosti otvorenia bratislavskej pobočky.
Divízia Auto spoločnosti GE Money poskytujúca finančné produkty na obstaranie nových a ojazdených automobilov prefinancovala v minulom roku na Slovensku kúpu 5 571 vozidiel za 1,223 miliardy korún. Divízia Sales Finance, ktorá patrí do spoločnosti GE Money a zaoberá sa splátkovým predajom a poskytovaním úverov, prefinancovala v minulom roku na Slovensku obchody za 1,92 miliardy korún. GE Money so sídlom v USA je dcérskou spoločnosťou General Electric a poskytuje úverové služby. Pôsobí vo viac ako 51 krajinách a poskytuje kreditné karty, osobné pôžičky, financovanie predaja, pôžičky na nákup i lízing automobilov a hypotekárne úvery.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. máj 2024 04:14