StoryEditor

O2 ide predávať paušály

31.05.2007, 00:00

Hoci telekomunikačný trh s napätím čakal, aká bude ponuka paušálnych programov nového operátora, Telefónica O2 uviedla len tri produkty tohto druhu. S nimi sa bude s vyspelými konkurentmi Orange a T-Mobile snažiť súperiť až do jesene, kedy chce predstaviť ďalšie paušály. Programy začne predávať v pondelok.
Programy Voľnosť prinášajú 100-percentnú kontrolu nákladov, a keď zákazník pretelefonuje maximum svojho nastaveného mesačného účtu, operátor ho vypne. Na druhej strane je ponuka telefónov O2 za korunu limitovaná zaplatením vopred za šesť mesačných paušálov.
Logickým krokom je zvýhodnenie O2 Jednotiek, ktoré majú po prevolaní vlastných minút telefonovanie vo vlastnej sieti za 2 koruny na minútu. Zákazník má možnosť zvyšovať si volací limit a nespornou výhodou je aktivácia GPRS a služieb Clip a Clir zadarmo. Voľné minúty si klient bezplatne prenáša do ďalšieho mesiaca a rovnako môže zadarmo prejsť na predplatené služby.
"Pri zostavovaní ponuky paušálnych programov sme sa riadili požiadavkami zákazníkov, ktorí uprednostňujú programy bez písomnej zmluvy, telefóny od jednej koruny bez časovej viazanosti a nastavenie optimálneho volacieho limitu. Podobné produkty sú napríklad v Írsku veľmi populárne," povedal generálny riaditeľ Telefóniky O2 Juraj Šedivý.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 13:16