StoryEditor

Slota: Kosovskí Albánci sú napojení na Al-Káidu a nikomu to nevadí

06.05.2007, 13:18
Autor:
TASRTASR

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota označil v diskusnej relácii Politika.sk kosovských Albáncov za spojencov Al-Káidy a teroristov.

"Je pre mňa zarážajúci postoj Spojených štátov amerických (USA) a EÚ - ten ich postoj voči kosovským Albáncom, ktorí sú jednoznačne napojení na Al-Káidu. Spolupracujú s teroristami a nikomu to nevadí. Ani pánovi Ahtisaarimu, ani politikom západnej Európy," vyjadril sa predseda SNS v relácii.

V samostatnosti Kosova vidí návod na kroky k autonómii Maďarov. "Myslím si, že Duray a Csáky majú plán na územnú autonómiu vypracovaný už dávno. Toto je strategický cieľ Strany maďarskej koalície," konštatoval Slota.

Pála Csákyho a Miklósa Duraya považuje za ľudí jednej krvnej skupiny. "Tí dvaja sa teda...stretli...A to, že pán Csáky akože zjemňuje niektoré výroky pána Duraya - tak to už je jeho problém," dodal Slota.

Nesúhlasil ani s tvrdeniami politikov, že by svojimi výrokmi škodil Slovensku, keďže žijeme v demokracii.

"Nie sme v americkej totalite ani súčasťou USA. Ja si pána Kukana veľmi vážim, je to kariérny diplomat a veľmi dobrý diplomat, ale liezť niekomu do zadku tak, že mu trčia len topánky, to tiež nie je pekné ani charakterné. Takže liezť niekomu niekde - tak odtiaľ, potiaľ," uzavrel diskusiu na tú tému Slota.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. máj 2024 02:42