StoryEditor

Kreatívni učitelia využívajúci pri vyučovaní počítače môžu získať odmenu

08.05.2007, 11:22
Autor:
TASRTASR

Kreatívni učitelia, ktorí čo najlepšie využívajú pri vyučovaní počítače, internet a iné moderné technológie, môžu získať finančnú podporu. Zapojením sa do druhého ročníka súťaže Cena Slovak Telekom sa môžu uchádzať o príspevok z celkovej sumy 300-tisíc korún.
Svoje práce môžu učitelia základných, stredných a špeciálnych stredných škôl posielať elektronicky do 30. septembra. V minulom roku do súťaže prihlásili 186 originálnych prác, čím vznikol na www.cenast.sk. základ virtuálnej knižnice pre pedagógov i verejnosť.
Odborná komisia bude posudzovať práce v troch kategóriách - základné, stredné a špeciálne školy - na základe niekoľkých kritérií. Témy písomných prác sú voľné, nesmie však ísť o spracovanie metodiky týkajúcej sa výučby informatického predmetu.
Cieľom súťaže je inšpirovať učiteľov, aby vo svojom predmete využívali moderné informačno-komunikačné technológie, ako aj podporiť vzájomnú výmenu odborných a metodických skúseností z ich využívania v praxi. Záštitu nad súťažou prevzalo Ministerstvo školstva SR.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
14. máj 2024 19:47