Podnikateľka roka 2015
StoryEditor

Kráľovnou nášho biznisu je šéfka výrobcu výživových doplnkov

03.03.2016, 19:56
Autor:
tjtj

Je nesmierne príjemné vidieť šťastných a zdravých ľudí, ktorým ste radou či doplnkom pomohli zorientovať sa v zdravej výžive. Každá prejavená vďačnosť vás ženie vpred a dodáva pocit užitočnosti vašej práce.

To sú slová čerstvej držiteľky titulu Podnikateľka Slovenska Želmíry Komorechovej. Majiteľka spoločnosti Kompava zvíťazila v kategórii Vynikajúca podnikateľka a stala sa aj celkovou víťazkou ceny, ktorú už 16. rok udeľuje Slovak Business Agency a Hospodárske noviny sú jej mediálnym partnerom.  

Želmíra Komorechová vyštudovala potravinársku biochémiu a už počas rodičovských povinností aktívne pracovala s firmou, ktorá vyrábala dojčenskú stravu. Tu prvýkrát nazrela do problematiky zdravej výživy.

Následne pracovala v obchodnej firme, kde počas desiatich rokov zbierala informácie, skúsenosti a kontakty, ktoré neskôr v plnej miere využila pri vývoji výživových doplnkov. Od roku 2002 vyvíja spoločnosť Kompava produkty pre športovcov, ktorých účelom je zabezpečiť všetky funkčné látky, ktoré nie sú schopní prijať bežnou stravou.

V roku 2007 bola sekcia športových výživových doplnkov rozšírená o sekciu farma doplnkov, ktoré preventívne podporujú zdravie nielen športovcov, ale každého človeka, ktorý sa o svoje zdravie zaujíma a stará.

Produkty obsahujú v maximálnej miere prírodné zdroje surovín a sú vyvíjané tak, aby nemali žiaden vedľajší efekt a zároveň boli funkčné. Keď spoločnosť pred 14 rokmi vznikala, ľudia sa veľmi nezaujímali o zdravie. Doplnky výživy boli určené najmä pre športovcov, prípadne tých, ktorí si budovali „svalovú hmotu“.

Dnes ľudia pokročili obrovským skokom vpred, chcú žiť zdravo. Cieľom spoločnosti je preventívne ľudí viesť k zdravému životnému štýlu, podporovať ich snahu v udržaní dobrého zdravia do neskorého veku, prevenciou pomáhať eliminovať negatívne dosahy nesprávneho životného štýlu a zároveň pomáhať dosahovať skvelé športové výkony.

01 - Modified: 2016-06-16 16:14:40 - Feat.: - Title: Kráľovnou nášho biznisu je viceprezidentka Deutsche Telekom
menuLevel = 1, menuRoute = ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = ekonomika, homepage = false
26. apríl 2024 05:49