StoryEditor

Neverte všetkému, čo sa rozpráva o sexe

05.12.2005, 23:00

Láska patrí tým, ktorí sú informovaní. Nemusíte predsa veriť každej hlúposti, čo ste v živote počuli. A určite ste ich počuli viac než dosť. Pár príkladov. Vraj:
- Ak žena nedosiahne vyvrcholenie, muž nestojí za nič. Frigidné ženy vlastne nejestvujú, iba tie, ktoré ešte nenašli spôsob, ako dosiahnuť vrchol rozkoše. Časom, keď lepšie spoznajú samy seba, iste tento spôsob nájdu. Neha a mužské triky, samozrejme, pomáhajú, ale nie sú rozhodujúce.
- Ak sa dvaja ľudia naozaj milujú, potom musia orgazmus dosiahnuť v jednej chvíli. Zažiť takéto vyvrcholenie je skutočne krásne, ale nie je to žiaden dôkaz lásky. Väčšina žien radšej dosiahne orgazmus skôr než partner a potom sa sústreďujú na jeho rozkoš. Ak sa partneri za každú cenu budú usilovať zosynchronizovať svoje pohyby tak, aby dosiahli spoločný cieľ naraz, s najväčšou pravdepodobnosťou sa im podarí dosiahnuť len spoločné fiasko.
- Muž, ktorý má veľa skúseností, je dobrý milenec. Táto "pozoruhodná myšlienka" pochádza z čias, keď ženskú sexualitu pokladali za hriech. Nová filozofia tvrdí, že množstvo sexuálnych kontaktov z minulosti nemusí mať vôbec žiaden vplyv na kvalitu sexuálneho styku s novým partnerom. Každý je
iný a každý inak reaguje.
- Ak sa mužovi nedarí, určite je na vine partnerka. Alebo naopak -- páči sa mu až priveľmi! Hrkútali si spolu celé hodiny, aby sa to skončilo tak, ako sa to skončilo a teraz sa mu zrazu nepáči? Nezmysel.
Naopak. Zmocní sa ho nervozita, lebo sa chce ukázať v tom najlepšom svetle, čiže ako dokonalý milenec. Čím je mladší a neskúsenejší, tým väčšia je vyhliadka, že radovánky bude treba načas odložiť.
- Rozhodujú fyzické dispozície muža? Veľkosť je dôležitá len pre mužov. Dáva im pocit istoty a mužnosti.
- Ak žena ihneď povie áno, potom to nie je slušná žena. Oveľa významnejšiu úlohu než morálka v tejto filozofii zohráva fakt, že partneri sa pred pohlavným stykom chcú čo najlepšie spoznať. Muži sú tí, ktorí veci urýchľujú a sexuológovia zase tí, ktorí ženám radia, aby chvíľu počkali. Prečo? Nuž preto, že ak chvíľu budú robiť drahoty, muži si to, čo dosiahnu, budú vážiť oveľa viac!
- Muži nemajú radi milostnú predohru. Muži pokladajú penetráciu za najdôležitejšiu časť pohlavného styku, a tak sa k tomuto aktu vždy ženú kozmickou rýchlosťou. Avšak, aj oni majú svoje "horúce body", ktorých stimuláciu prežívajú ako veľkú rozkoš. Je na partnerke, aby sa ich na tieto body spýtala, alebo, ešte lepšie, aby si ich na partnerovom tele sama našla.
- Keď nie veľa, nestálo to za nič. Odkedy sa vie o viacnásobných orgazmoch, jedno vyvrcholenie sa pokladá za polovičatú rozkoš. Netreba sa poddávať takýmto hlúpostiam. Veď rozkoš je všetko to, čo človek prežíva od počiatku do konca, a nielen na konci. Okrem toho, nie je orgazmus ako orgazmus, každý je iný. Môže byť len jeden, ale intenzívny, alebo viackrát opakovaný s menšou intenzitou.
- Feferónky sú pravé afrodiziakum. Keby len feferónky! Ľudstvo takmer vyzabíjalo nosorožcov, lebo verilo, že ich roh je zdrojom nekonečnej mužnosti. A čo mušle? Zeler? Žiaľ, odborníci nepotvrdili, že by niektorá potravina naozaj mala takéto účinky. Jediným pravým a prevereným afrodiziakom bola, je
a zrejme aj zostane -- láska.
Tibor Stolz

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/kvalita-zivota, menuAlias = kvalita-zivota, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
19. máj 2024 05:41