StoryEditor

Manažéri v pohybe

15.02.2006, 23:00

Obchodným riaditeľom spoločnosti S&T Slovakia je od januára Anton Gaľa (39). Na tejto pozícii vystriedal Juraja Šácha. Gaľa je absolventom Strojníckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach. V rokoch 1994 až 1996 pracoval aj ako finančný riaditeľ košickej Slovenskej televízie. V spoločnosti EuroTel Bratislava zodpovedal za riadenie obchodných aktivít na východnom Slovensku (1996 až 1997) a v rokoch 1997 až 2002 bol v pozícii obchodného riaditeľa pre priamy predaj spoločnosti EuroTel v Bratislave. S&T Slovakia je členom medzinárodnej spoločnosti S&T System Integration & Technology Distribution Vienna a patrí medzi najvýznamnejších dodávateľov komplexných riešení pre podnikové informačné systémy.
Akcionári Kappa Štúrovo na mimoriadnom valnom zhromaždení uplynulý piatok potvrdili zmenu obchodného mena na Smurfit Kappa Štúrovo. Súčasne urobili zmenu člena predstavenstva firmy. Doterajšieho člena predstavenstva Ľuboša Lopatku nahradil Dirk Poot. Predsedom predstavenstva zostal Ruud van der Steeg a členom Miroslav Uhrin. Materská spoločnosť Smurfit Kappa Group ovláda 98,5 % akcií spoločnosti Smurfit Kappa Štúrovo, zvyšok vlastnia minoritní akcionári. (SITA)

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
20. máj 2024 02:21