Telekom
StoryEditor

Telekom namixoval letnú kampaň, v ktorej barman "šejkuje" dátovú MIXI ponuku

03.07.2023, 11:43
Autor:
redred

Pre majiteľov predplatených kariet pripravil Telekom šťavnatú akciu a zákazníkom ju predstaví v letnom produktovom spote s magentovým foodtruckom. Kampaň vznikla v spolupráci s agentúrou MUW Saatchi & Saatchi. 

„Pre našich zákazníkov s paušálom sme počas júna priniesli dáta zadarmo. Aby však ani majitelia dobíjacích kariet z našej ponuky nezostali bez benefitu, pripravili sme pre nich v Telekom aplikácii letnú dátovú MIXI ponuku 1 + 1. Keď si aktivujú MIXI dátový balík, my im k nemu darujeme EXTRA dáta,“ približuje letnú akciu Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie Slovak Telekom.

Magentový foodtruck je spolu s automatom, ktorý sa už v minulosti objavil v MIXI komunikácii, centrom diania letnej kampane. Hlavnú rolu si tam zahral aj barman, ktorý však namiesto nápojov v šejkri netradične mixuje dátové ikonky.

Ako funguje MIXI, vysvetľuje Peter Pastier, tribe lead pay as you go: „Naša ponuka balíčkov k predplateným kartám funguje tak, že v Telekom aplikácii má zákazník k dispozícii okrem stálej ponuky balíčkov aj balíčky, ktoré sú najvýhodnejšie a prispôsobene potrebám zákazníkov vyhodnocovane pokročilým AI modelom. Čiže keď niekto viac telefonuje, nájde si v ponuke viac volacích MIXI balíčkov, a naopak, keď míňa viac dát, ponúkame mu viac dátových MIXI balíčkov. Takto si ju môže každý namiešať podľa seba a svoj obľúbený balíček si tam zákazník nájde aj ďalšie týždne v ponuke.

Televízny spot sa natáčal na bratislavských Zlatých pieskoch, na režisérsku stoličku si sadol Pepe Ehrenberger, vizuál nafotil Jakub Klimo a produkciu mali pod palcom ľudia z Hitchhiker Films. Kampaň uvidíte okrem 20 sekundového televízneho spotu aj v rôznych online recutoch, na nosičoch v predajniach a tiež na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane

Klient: Slovak Telekom

Agentúra: MUW Saatchi & Saatchi

Creative Director: Jaroslav Vígh

Copywriter: Ivana Polohová, Sabina Lukáčová

Art Director: Veronika Holaňová

Account Director: Tatiana Hrutková

Account Manager: Zuzana Kormancová

Strategy Planner: Kamil Charvát

Produkcia: Hitchhiker Films

Réžia: Pepe Ehrenberger

01 - Modified: 2024-03-08 13:41:27 - Feat.: - Title: Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom 02 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu 03 - Modified: 2023-10-10 09:34:32 - Feat.: - Title: Ako si nájsť svoju cestu k úspechu na sociálnych sieťach a neohýbať trendy 04 - Modified: 2023-09-20 12:09:54 - Feat.: - Title: Telekom v novej kampani posúva hranice nekonečna 05 - Modified: 2023-10-04 08:45:13 - Feat.: - Title: Film TV reklama: Skutočné pohodlie s WOW wifi je svieže a má super casting
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 15:41