StoryEditor

Orange si vybral novú kreatívnu agentúru

20.07.2023, 10:02
Autor:
redred

Svoju značku chce osviežiť v spolupráci s MADE BY VACULIK. 

Novou kreatívnou a digitálnou agentúrou Orangeu sa po úspešnom tendri stal MADE BY VACULIK. Operátor agentúre zveruje nielen celkovú kreatívu a digitálnu komunikáciu, ale aj vytvorenie dlhodobého a komplexného komunikačného konceptu, ktorý má zároveň priniesť osvieženie komunikácie. MADE BY VACULIK sa tejto úlohy zhostí už od 1. augusta 2023.

Agentúra čoskoro prinesie nový dlhodobý komunikačný koncept operátora, ktorý bude v sviežom duchu.

„Sme veľmi radi, že práve MADE BY VACULIK sa stane naším partnerom v ďalšom budovaní našej značky. V rámci tendra ich tím výborne popasoval s náročnou úlohou, ktorej súčasťou bolo ukázať ich pohľad na dlhodobý pozicioning Orangeu ako lídra na telekomunikačnom trhu, rozpracovať ho pre jednotlivé komunikačné kanály a pretaviť do nového komunikačného konceptu,“ hovorí Pawel Galej, Chief Commercial B2C Officer spoločnosti Orange.

„Zároveň chceme poďakovať aj ostatným zúčastneným agentúram za čas a energiu, ktorú do riešenia týchto úloh vložili. Ich práca a jej odprezentované výsledky nás presvedčili o tom, že na trhu je skutočne z čoho vyberať,“ dodáva Pawel Galej.

Do výberového konania vypracovalo zadanie 5 agentúr, pričom Orange v tendri postupoval podľa transparentných interných pravidiel a podľa odporúčaní Férového tendra Klubu reklamných agentúr Slovenska.

Súčasťou podmienok je aj odmena v podobe skicovného pre agentúry, ktoré sa zapojili a venovali svoj čas a energiu vypracovaniu zadania.

„V prvom rade v menej celej firmy ďakujem jednému z najprestížnejších klientov za dôveru,“ povedal zakladateľ a Chairman agentúry Juraj Vaculík. 

„Pri napĺňaní jeho vízie využijeme nielen naše vyše 25-ročné skúsenosti s mobilnými operátormi, ale aj obrovský ľudský potenciál a skúsenosti akumulované v súčasnom agentúrnom tíme. Víťazstvo v ‚tendri roka‘ je výzvou, do ktorej sa s obrovskou chuťou okamžite púšťame.“ 

„Štartujeme ďalšiu úspešnú kapitolu agentúry,“ reaguje Ronald Lupták, CEO MADE BY VACULIK a zároveň dodáva: „Vážime si, že sme dostali príležitosť spolu s tímom Orangeu pracovať na ďalšom príbehu tak ikonickej značky, akou Orange bezpochyby je.“ 

„Radi by sme poďakovali celému tímu Elite Monday Lovers za nasadenie a príjemnú spoluprácu počas uplynulých troch rokov, ako aj za pekné projekty, ktoré sme počas tohto obdobia spolu vytvorili. To všetko za sťažených podmienok počas pandémie,“ dodáva Pawel Galej. 

 

01 - Modified: 2024-04-24 06:07:00 - Feat.: - Title: Milan Bielik o Young Lions 2024: O budúcnosť reklamy vôbec nemám strach 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2023-12-14 14:16:18 - Feat.: - Title: Love brand sa nezrodí zo dňa na deň, je to proces na dlhšiu trať 04 - Modified: 2023-11-30 14:08:24 - Feat.: - Title: Orange zveruje svoje mediálne plánovanie a stratégiu agentúre EssenceMediacom 05 - Modified: 2023-11-03 09:21:01 - Feat.: - Title: Orange predstavuje vianočnú kampaň. Do pozornosti dáva ďalší mikropríbeh ľudskosti
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 13:09