Slovnaft si vybral staro-nové agentúry.
StoryEditor

Elite/Monday Lovers a oh my DOT obhájili svoje miesto v Slovnafte

01.03.2024, 08:28
Autor:
redred

Spoločnosť Slovnaft na konci roka 2023 vyhlásila tender kreatívnych agentúr. Svoju pozíciu vo výberovom konaní opäť obhájili agentúry oh my DOT a Elite/Monday Lovers.

Tender prebiehal na lokálnej úrovni v spolupráci so Skupinou MOL. Slovnaft do tendra pozval sedem kreatívnych agentúr, všetky zo Slovenska.

Zuzana Mišíková, Marcom Lead zo Slovnaftu k tendru povedala: „Tender v prostredí veľkej korporácie, je vždy náročný niekoľkomesačný proces. Od začiatku sme kládli dôraz najmä na dôsledné zmapovanie súčasných možností trhu v závislosti od našich potrieb a nastavenie férových podmienok pre oslovené agentúry.

Do finálneho výberu postúpili tri agentúry, z ktorých sa vyberali dvaja víťazi. Výberový proces sa skladal z dvoch častí - technického kola, v ktorom sa hodnotila najmä strategická úroveň vypracovaného zadania a kvalita tímu a následne cenového kola. To, že pokračujeme ďalej s pôvodnými agentúrami potvrdzuje aj fakt, že dlhodobý vzťah medzi klientom a agentúrou ako aj komplexné chápanie biznisu, v ktorom pôsobíme, je pri budovaní našich značiek kľúčové.“

„Slovnaft je naším dlhoročným partnerom, s ktorým sme toho zažili už naozaj veľa. Prešli sme náročným pandemickým obdobím a zdieľali sme aj nákazlivý pocit radosti z úspechov na súťažiach kreativity doma či v zahraničí. Veríme, že sme si sadli nielen ako profesionáli, ale aj ako ľudia, a to si treba vážiť.

Potvrdenie ďalšej spolupráce je pre nás dôležité, pretože dlhodobý a úprimný vzťah medzi klientom a agentúrou považujeme za kľúč k obojstrannému úspechu. Práve preto nás prejavená dôvera veľmi teší a zároveň zaväzuje. Ako dôkaz dobrého fungovania našich tímov vnímame aj to, že víťazný tendrový koncept sa vo veľmi krátkom čase dostal do realizačnej fázy, pozitívne zarezonoval aj v Skupine MOL a objaví sa tak aj za hranicami Slovenska,“ hovorí Roman Beličák, CEO oh my DOT. 

„Toto výberové konanie bolo pre nás iné ako ostatné. Slovnaft je našim dobrým klientom a partnerom už viac ako 7 rokov. O to viac sme cítili zodpovednosť podať čo najlepší výkon. Niekedy je ťažšie si pozíciu dvornej agentúry obhájiť ako získať novú spoluprácu. Navyše sme do tohto výberového konania išli v pomerne náročnom “transformačnom” období. V tendri je to vždy tak trochu inak ako pri bežnej práci a tak sme čiastočne zariskovali a skúsili aj kreatívnejšie a inovatívnejšie riešenia. A vyšlo to. Veľmi sa tešíme, že sme uspeli a naše partnerstvo so Slovnaftom a ich tímom pokračuje aj do budúcna, kde na nás čakajú ďalšie výzvy,” doplnil Marián Hlinka, Client Service Director/Partner z Elite/Monday Lovers. 

„Ďakujeme všetkým agentúram za kvalitné vypracovanie ponuky a účasť vo výberovom konaní. Tešíme sa na pokračovanie úspešnej spolupráce s víťazmi tendra na obdobie ďalších troch rokov,“ uzavrel Anton Molnár zo Slovnaftu.  

 

 

 

01 - Modified: 2024-03-26 09:37:53 - Feat.: - Title: Cez THREADS sa dostanete bližšie k publiku. Má to aj svoje „ALE“ 02 - Modified: 2024-02-14 08:00:00 - Feat.: - Title: KRAS špeciál: Udalosti, ktoré v roku 2023 ovplyvnili život agentúr 03 - Modified: 2024-01-19 08:39:57 - Feat.: - Title: oh my DOT: Celému trhu dávame zadarmo unikátne dáta. Chceme lepšiu reklamu pre všetkých 04 - Modified: 2024-02-01 08:00:00 - Feat.: - Title: Spokojnosť mladých na Slovensku sa výrazne znížila 05 - Modified: 2023-12-14 14:16:18 - Feat.: - Title: Love brand sa nezrodí zo dňa na deň, je to proces na dlhšiu trať
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 05:55