Rodina je najdôležitejšia
StoryEditor

Rodina je ten najdôležitejší tím, odkazuje Telekom v novej kampani s Brankom Radivojevičom

08.03.2024, 14:41
Autor:
redred

Agentúra MUW Saatchi & Saatchi pripravila pre Slovak Telekom nový televízny spot, v ktorom musí známy slovenský hokejista urobiť naozaj ťažké rozhodnutie.

Čím viac sa spojíte, tým viac výhod získate – to je benefit novej Magenta 1, ktorá prináša výhody rodinám, ktoré si spoja svoje služby pod jedno rodné číslo. Na výber získajú filmové streamovacie služby, ešte rýchlejší optický internet, Wow Wi-Fi, dvojnásobné dáta a mnoho ďalšieho.

Veľké množstvo filmovej zábavy však so sebou prináša aj veľké kompromisy. Čo keď vaša ratolesť chce s vami pozerať rozprávku práve počas najdôležitejšej športovej udalosti roka? Situácia, s ktorou sa stotožní nejeden rodič, sa stala hlavným motívom najnovšieho televízneho spotu, v ktorom si zahrala legenda slovenské hokeja – Branko Radivojevič, spolu s jeho skutočnou rodinou.

Neexistuje na slovenských obrazovkách väčšia hokejová udalosť. A neexistuje väčšia obeta, ako ju  zmeškať. Sám ako otec však viem, že rešpekt v rodine je to najväčšie víťazstvo a stojí za všetky zmeškané zápasy,“ hovorí Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie v Slovak Telekome.

Pri sledovaní Branka, ako vyhovie svojej malej dcére, som si s úsmevom spomenul na všetky vlastné ‚obety‘. Preto sa s insightom nášho spotu dokážem na 100 % stotožniť a som si istý, že rovnako aj tisíce ďalších rodičov,“ dodáva.

Agentúra sa pre uveriteľnejší zážitok z príbehu rozhodla miesto herca využiť bývalého hokejistu spolu s jeho skutočnou rodinou. „Aby ľudia precítili silu obety, ktorú otec v spote podstúpi, hľadali sme niekoho, pre koho je tento športový event top udalosťou roka. Branko nám sem dokonale sedel aj preto, že sa natáčania zúčastnil so svojou skutočnou rodinou – manželkou Jankou, dcérou Larou a v produktovom spote si zahral aj jeho syn, Matija,“ opisuje spoluprácu s Radivojevičovcami senior copywriterka Zuzana Martiniaková.

A prečo sa vôbec Telekom dotkol hokejovej témy? „V tieto týždne bude mediálny priestor plný spotov o pravých fanúšikoch, napínavých športových momentoch a radosti z gólov. Nás však baví robiť veci inak a spolu s klientom sa nám páčila predstava, že by bývalý hráč, ktorý dodnes žije hokejom, z rešpektu k dcére prepol najväčšiu športovú udalosť roka,“ približuje kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi Jaroslav Vígh a dodáva: „Veríme, že nás tento prístup v reklamnou brejku odlíši od konkurenčných značiek.“

O produkciu spotu sa postaral Protos Productions spolu s režisérom Jurajom Janišom. Za kameru sa tentokrát postavil Tomáš Kotas. Kampaň tiež dopĺňa kľúčový vizuál s rodinou Radivojevičovcov, produktový spot, séria social spotov, komunikácia na TikToku, ako aj špeciálne online video, ktoré sa na sociálnych sieťach objaví o pár dní.

 

Vizitka kampane:

Klient: Slovak Telekom Petra Novotná, Ivana Daučíková, Michal Mrnčo, Klaudia Linkeschová

Creative Director: Jaroslav Vígh

Associate Creative Director: Adam Baška

Copywriter: Zuzana Martiniaková, Sabina Lukáčová, Jakub Kuvik

Art Director: Veronika Holaňová, Eduard Drexler, Matej Ježko, Artem Chibirev

Unit Director: Tatiana Hrutková

Account Manager: Zuzana Kormancová, Eva Jarembeková

Stratég: Lenka Dzurendová

Interná videoprodukcia: Lukáš Krist, Martin Palkovič, Martin Hluchý

Produkcia: PROTOS PRODUCTIONS

Réžia: Juraj Janiš

Kamera: Tomáš Kotas

Sound Design: Vladimír Bajnoci

Mediálna agentúra: Wavemaker

 

 

 

 

 

 

 

 

01 - Modified: 2024-02-22 09:14:16 - Feat.: - Title: ČSOB v maratónskej komunikácii motivuje ľudí, aby nepozerali na výhovorky 02 - Modified: 2023-11-06 10:22:15 - Feat.: - Title: Zákazníkom je brand purpose ukradnutý. Hľadajú len kvalitnú službu či produkt za dobrú cenu 03 - Modified: 2023-11-03 15:51:49 - Feat.: - Title: Telekom rieši nepríjemné otázky za vianočným stolom. Ukazuje, že rešpekt je ten najkrajší darček 04 - Modified: 2023-10-30 14:18:00 - Feat.: - Title: Treskoslovenská retro treska má prvý hraný televízny spot 05 - Modified: 2023-10-12 10:07:46 - Feat.: - Title: Telekom si v novom spote pripomenul tragédiu na Zámockej. Hovorí, že LGBTI+ komunita nemá žiť v strachu
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. apríl 2024 00:21