StoryEditor

Kick off s Michalom Hornickým: Turistické atrakcie sú pre mňa nevyhnutné zlo

05.06.2017, 09:09
Pre ktoré veci sa oplatí vstávať art directorovi v PS:Digital.

Jedlo. Pre každého nevyhnutnosť, pre mňa vášeň. Ani neviem, kedy sa objavila, ale drží ma pevne. Vo voľnom čase o ňom píšem, varím ho a fotím. Rád pozerám dokumenty o šéfkuchároch na Netflixe. Občas listujem v knihách Anthonyho Bourdaina. Píše tak, ako by písal Kerouac, keby sa stal kuchárom. Vizuálny aj príbehový orgazmus pre mňa predstavuje séria Chef’s Table a kuchárske knihy od Katie Davies. Viac sa dočítate na mealujemto.sk

whatkatieate.com

Hudba. Koncerty a Spotify. V práci so slúchadlami na ušiach kopem nohami a bubnujem perom od tabletu. Už idem niekedy na nervy, prepáčte. Preto rád chodím aj na koncerty, kde sa dá vyblbnúť. Mám rád Coldplay. Koncert vo Wembley bol skvelý! Tento rok to vyzerá prvýkrát na Colours of Ostrava. S kým sa stretneme?

Výlety. Ďaleko. Vždy s foťákom na krku. Najradšej mám bočné uličky a zákutia, ktoré vidí naraz čo najmenej očí. Snažím sa objektívom zachytiť prirodzenosť, ozajstný život miestnych. Ich domy, krčmy, a jedlo, ktoré varia. Turistické atrakcie sú pre mňa povinná jazda a nevyhnutné zlo. Treba ich vidieť, ale neodpadávam z nich.

osobný archív

osobný archív

Ida a Iva. Odpadávam z nich. S Bírovou sa pracovne prepletáme od vysokej školy. Odvtedy tvoríme kreatívnu dvojicu takmer v každej agentúre, v ktorej sa vyskytneme. Odporúčam hajrovať ako tím. Žiadne množstevné zľavy! S Pacoňovou nás spojilo ADC asi pred rokom. Padli sme si do oka, sadli sme si a o pár dní si aj ľahneme na pláži v Cannes. Tešíme sa na Young Lions. Tieto skvelé ženy majú krátke mená, ale budete o nich ešte veľmi dlho počuť!

osobný archív

osobný archív

PS:Digital. Môj druhý domov. Toto nie je myslené ironicky. Našiel som tu perfektných ľudí. Blbneme, vymýšľame, robíme si zle. So Šebom sa asi čoskoro pohádame. Radi do seba v dobrom skáčeme a posúvame veci vpred. Peťo má filipa.

01 - Modified: 2017-06-27 10:52:27 - Feat.: - Title: Kick-off s Katkou Králikovou: Ráno pod desinu nejdem (alebo šport, zdravie, motivácia a práca) 02 - Modified: 2017-06-19 20:29:47 - Feat.: - Title: Kick-off s Máriom Poorom: Všade chcem byť prvý 03 - Modified: 2017-06-12 08:26:03 - Feat.: - Title: Kick-off s Petrom Baslíkom: Ráno mi stačia tri hodiny 04 - Modified: 2017-05-29 13:14:48 - Feat.: - Title: Kick-off s Petrom Kačenkom: Kto budú ďalší Elvisovia? 05 - Modified: 2017-05-22 07:42:31 - Feat.: - Title: Kick-off s Petrom Ižom: Vždy ma dobehne smoothie
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 12:15