Europa2
StoryEditor

Small-talk v rádiu Europa 2 bude robiť Sajfova manželka. Každú sobotu

20.09.2017, 17:35
Autor:
dbsdbs
Small talk má vysielací čas každú sobotu po obede.

Redaktorka televízie Markíza a manželka populárneho moderátora a vlogera Mateja "Sajfu" Cifru, Veronika Cifrová Ostrihoňová bude mať od 7. októbra vlastnú víkendovú šou na rádiu Europa 2. Relácia s názvom Small talk má vysielací čas každú sobotu od 12:00 do 14:00.

„Small talk bude presne o mladých a úspešných ľuďoch, ktorým sa podarilo dosiahnuť svoje ciele. Aj Veronika je presne tento typ človeka, ktorá je inšpiráciou pre mnohých. Neviem si predstaviť nikoho lepšieho na moderovanie nového formátu vo vysielaní rádia Europa 2,“ povedal programový riaditeľ Andrej Kratochvíl.

Veronika Cifrová Ostrihoňová pracuje v televízii Markíza od roku 2013, od leta 2017 uvádza Talk show SIT DOWN stories. 

„Veľmi sa teším na Small Talk, a som veľmi vďačná, že mi Europa 2 dala túto príležitosť. Rozprávať sa so zaujímavými a inšpiratívnymi ľuďmi je pre mňa viac zábava a relax ako práca, a dúfam, že to budú podobne vnímať aj poslucháči,“ doplnila Veronika Cifrová Ostrihoňová.

Nová šou nie je jedinou zmenou na vlnách rádia Europa2. Začiatkom októbra spúšťa rádio novú rannú šou Wake up! s moderátorskou trojicou Vlado „Láďo“ Varecha, Dennis Bartalský a Barbora Rakovská.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
08. máj 2024 00:43