StoryEditor

Televízia Wau uvedie nový X Factor aj reality šou o elitnej americkej mládeži

16.08.2016, 08:25
Autor:
hrnhrn
V X Factor bude súťažiť aj Čech, medzi bohatou mládežou z Beverly Hills sa objaví dcéra Davida Hasselhoffa.

Od 3. septembra bude televízia WAU každú sobotu vysielať novú sériu britského X Factoru, len niekoľko dní po vysielaní vo Veľkej Británii, pričom prvé časti pôjdu aj na JOJke už v stredu 31. augusta.

Trinásta séria X Factor UK bude mať staronovú porotu - z minuloročnej zostavy zostal iba Simon Cowell. Tento rok mu budú sekundovať Louis Walsh, ktorý doposiaľ vynechal iba jednu - minuloročnú sériu, speváčka Nicole Scherzinger, ktorá bola porotkyňou britského aj amerického X Factoru, a Sharon Osbourne, ktorá už tiež má na konte niekoľko sérií britského X Factoru a tvorila pôvodnú porotcovskú zostavu.

Hosťujúca porotkyňa zo Spice Girls

Na kastingoch v Londýne podľa najnovších informácií hosťovala v porote (na mieste Nicole Scherzinger) Mel B zo Spice Girls. Na kastingoch sa objavil aj Čech. Pozrite si jeho vystúpenie a búrlivú reakciu porotkyne Nicole Scherzinger:

Extravagantný svet mladých milionárov

Od 23. augusta (každý pracovný deň o 16:05) odštartuje televízia Wau novú reality šou Bohaté deti z Beverly Hills (Rick Kids of Beverly Hills). V dokumentárnej šou bude účinkovať elitná americká mládež, ktorá získala celebritnú nálepku vďaka zdieľaniu svojho fascinujúceho života na sociálnych sieťach. Kto si myslí, že šťastie si za peniaze nekúpi, nikdy nestretol očarujúce bohaté "deti" z Beverly Hills.

Mládež s adresou v luxusnej rezidenčnej štvrti v západnej časti Los Angeles žije ďaleko od bežných problémov každodenného života. Diváci nahliadnu do ich extravagantného sveta, kde štýl udávajú dvadsaťroční milionári vyzbrojení čiernymi kreditkami, supermodelmi najdrahších áut, malými rozmaznanými psíčkami a nákupnými taškami plnými obuvi od Louboutina.

Radosti a starosti

Reality šou ukáže divákom svet, v ktorom žijú deti z najbohatších rodín, ako trávia potomkovia milionárov večierky, s kým sa kamarátia, aké majú životné ciele, radosti a aj... starosti. Zaujímavosťou je, že v šou sa neskôr objaví aj dcéra Davida Hasselhoffa.

Okrem speváckej a reality šou uvedie Wau na jeseň aj premiérové seriály: Tyrant od tvorcov oceňovaného seriálu Homeland či How To Get Away With Murder s oceňovanou Violou Davis v hlavnej úlohe.

Zdroj: TV Joj

01 - Modified: 2022-09-06 04:45:10 - Feat.: - Title: Producent Lásky na chate: Zoznamovanie je lotéria, niečo ako zinscenovaný tinder 02 - Modified: 2022-03-02 13:54:21 - Feat.: - Title: Televízia JOJ dnes oslavuje 20. narodeniny 03 - Modified: 2021-10-11 16:23:36 - Feat.: - Title: Reality šou Survivor, u nás známa ako Ostrov, je späť 04 - Modified: 2021-08-13 13:42:12 - Feat.: - Title: Televízia Joj predstavila jesenné novinky. V nových seriáloch stavila na emócie 05 - Modified: 2021-08-06 11:06:13 - Feat.: - Title: Platený videoportál aj športovú stanicu chceme spustiť už v tomto roku, hovorí obchodný riaditeľ skupiny JOJ
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
01. máj 2024 14:36